10/10/17

Η Βουλή νομοθέτησε την αλλαγή φύλου από τα 15!

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από τη Βουλή των Ελλήνων το σχέδιο νόμου για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Σε σύνολο 285 βουλευτών, «ναι» στην αλλαγή φύλου από την ηλικία των 15 ετών είπαν 148 βουλευτές. Απουσίαζαν 15 βουλευτές.
Όχι στην αλλαγή φύλου από τα 15 είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α Πειραιώς Γεωργία Γεννιά. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαφοροποίησαν τη θέση τους τις προηγούμενες μέρες, Μπόλαρης και Μιχελογιαννάκης απουσίαζαν από την ψηφοφορία ενώ όλοι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων ψήφισαν όχι εκτός τον υφυπουργό Παιδείας κ. Κώστα Ζουράρι ο οποίος το ψήφισε!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει επιτέλους ο κ.Ζουράρις τί καπνό φουμάρει....

Ανώνυμος είπε...

Η πρωτοφανής αυτή Ύβρις συνεπάγεται μεγάλες συμφορές για τον τόπο μας. Στην περίπτωση του Έθνους μας αναπληρούται ο λόγος-ταλανισμός του προφήτου Ησαία: "ουαί έθνος αμαρτωλόν, λαός πλήρης αμαρτιών, σπέρμα πονηρόν, υιοί άνομοι" και "ει μη Κύριος σαβαώθ εγκατέλιπεν ημίν σπέρμα, ως Σόδομα αν εγεννήθημεν και ως Γόμορρα αν ομοιώθημεν".
Οι 148 δράστες του πρωτοφανούς αυτού θρησκευτικού, εθνικού, ηθικού,κοινωνικού, πολιτιστικού και ψυχοβιολογικού εγκλήματος και ανοσιουργήματος είναι υπόλογοι έναντι του Θεού, της Ιστορίας και του Έθνους και εσαεί στιγματισμένοι με το στίγμα του ολετήρα της πατρίδας μας. Και κάθε άλλο παρά αξίζει να ονομάζονται Έλληνες, τόσον αυτοί όσο και οι "συνευδοκούντες τοις πράσσουσιν" τη συγκεκριμένη ανομία, περιβεβλημένη με το μανδύα του νόμου.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Αφού μας άλλαξαν τα φώτα στις περικοπές μισθών και στην φορολογία, τώρα ενδιαφέρονται να μας αλλάξουν και το φύλο! Μήπως ήρθε η ώρα να τους γυρίσουμε και εμείς το Πολιτικό φύλλο ;

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)