15/10/17

Λυκούργος Νάνης, Με αφορμή την ψήφιση του ά-νομου νόμου "περί αλλαγής φύλου"

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ"
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ Α-ΝΟΜΟΥ ΝΟΜΟΥ "ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ"
Λυκούργος Νάνης, ιατρός
Στους ενόχους του υψίστου αυτού θρησκευτικού, ηθικού, κοινωνικού, πολιτιστικού και ψυχοβιολογικού εγκλήματος
συγκαταλέγεται και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τη χθεσινή υπογραφή του. Αρχηγός κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου τον προέτρεψε, προ ημερών, να μην υπογράψει το αισχρό νομοθέτημα, προβάλλοντας ουσιώδη επιχειρήματα. Επίσης αναγνώσαμε στο διαδίκτυο επιστολή-έκκληση συμπατριωτών μας προς αυτόν που προέβαλλε το ίδιο αίτημα, εκφραστική της εμπόνου αγωνίας των ορθοφρονούντων Ελλήνων εν προκειμένω.
Δυστυχώς, ο ρυθμιστής του Πολιτεύματος, εκώφευσε, όπως εκώφευσε, προφανώς, και στη φωνή της συνειδήσεώς του! Και το κυριότερο και χείριστον όλων! Αγνόησε προκλητικότατα το θέλημα του Θεού που θέσπισε τους ηθικούς και φυσικούς νόμους! Αγνόησε και προσέβαλλε βάναυσα το Νομοθέτη και Νομοδότη και Κριτή των ανθρώπων! Κατά τα άλλα ο εν λόγω κορυφαίος πολιτειακός παράγων ηγείται Ορθοδόξου χριστιανικής χώρας!!! Και εκκλησιάζεται συχνά και επικαλείται το όνομα του Αγίου Τριαδικού Θεού σε διάφορες θρησκευτικές και εθνικές εορτές! Και λογίζεται ως θρησκευόμενος Έλλην!Και μη χειρότερα!
"Πάντες εξέκλιναν άμα ηχρειώθησαν"! Είναι όλοι τους ηθικοί αυτουργοί της ηθικής εξαχρειώσεως της ελληνικής κοινωνίας και του κύματος των αυτοκτονιών των εφήβων και των νέων που νομοτελειακώς θα ακολουθήσουν από δω και πέρα! "Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος" κύριοι "εθνοπατέρες" και κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας, που δεν αξίζει να ονομάζεσθε Έλληνες!
Υ.Γ. Αποτελεί αφόρητη πρόκληση για το θρησκεύοντα ελληνικό λαό, μετά την πρωτοφανή αυτή Ύβρι, να εισέρχονται οι ένοχοι πολιτικοί παράγοντες ακωλύτως στους ιερούς ναούς της χώρας μας. Όχι μόνο οφείλουν οι κατά τόπους ποιμένες να τους απαγορεύσουν εις το διηνεκές την είσοδο σε αυτούς (εκτός εάν εκδηλώσουν έμπρακτη μετάνοια για το ιδιαζόντως ειδεχθές αυτό πνευματικό τους έγκλημα), όχι μονάχα ο άμβωνας θα πρέπει να αστράψει από τους εξαπολυθησομένους μύδρους και κεραυνούς εναντίον τους, όχι μόνο επιβάλλεται να στιγματισθούν στς συνειδήσεις των ορθοφρονούντων Ελλήνων. Επιβάλλεται και η αποκοπή τους από την εκκλησιαστική κοινωνία. Ναι! Όσο και να κοάζουν οι ψευτοπροοδευτικοί, "πολιτικά ορθοί" βάτραχοι της παρακμιακής πολιτικής και της βρωμερής και ελεεινής και εξωνημένης δημοσιογραφίας με τις περί "μεσαιωνισμού", "φανατισμού", "σκοταδισμού" και τις όμοιες προς αυτές ψευτοπροοδευτικές φλυαρίες και ανοησίες και όσο και αν κάποιοι "αγαπολόγοι" και "σχεσιολόγοι" εκκλησιαστικοί και θεολογικοί παράγοντες τους μεμφθούν και τους εγκαλέσουν. Αρκετή ανοχή έχουν επειδείξει μέχρι τώρα απέναντι στους προαγωγούς της ανωμαλίας και της διαστροφής και στους νεκροθάφτες των ιδανικών του Έθνους.
Υ.Γ.
Προ ολίγου ανέγνωσα ότι ο αρχιστράτηγος της ήττας και θεωρητικός του "ηπίου κλίματος" στις σχέσεις Εκκκλησίας και αντίχριστου Κράτους, αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος δήλωσε τα εξής απίστευτα αναφορικώς με την υπογραφή Παυλόπουλου: "Οταν τον ρωτήσαμε αν θα έλεγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο να μην υπογράψει αυτό το νομοθέτημα, είπε «κοιτάξτε αυτά είναι πια πράγματα που ανάγονται σε άλλη σφαίρα. Είναι θέματα Συντάγματος, είναι θέματα τρόπου διοικήσεως».(Βλέπε http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/17555-arxiepiskopos-ieronumos-proxeira-pragmata-gia-apoprosanatolismo-tou-laou όπου και κάνει λόγο όχι για ανήκουστο αίσχος και κραυγαλέα διαστροφή και ανωμαλία αλλά για "πρόχειρα πράγματα"...).
Είναι προφανές ότι η παρουσία του ανθρώπου αυτού στη διοίκηση της Ελλαδικής Εκκλησίας επάγεται και σηματοδοτεί πολλά δεινά για Αυτήν.
Πρόκειται για σκιά και υποψία ηγέτη.
Ας όψονται αυτοί που τον εξελεξαν για αρχιεπίσκοπο και όσοι τον θεωρούν ως τον "καταλληλότερο" για το ύψιστο αξίωμα που διά τας αμαρτίας μας κατέχει καθώς και όσοι θεωρούν σαν "επέμβαση Θεού" την εκλογή του στο αξίωμα του αρχιεπισκόπου Αθηνών...
Υ.Γ. Ένιοι μητροπολίτες παρασημοφόρησαν στο παρελθόν τον κ.Παυλόπουλο και μάλιστα μετά την από της πλευράς του υπογραφή του περί νομιμοποιήσεως του σοδομισμού νόμο. Τι σκέπτονται, άραγε, να πράξουν τώρα;
Λ.Ν.
Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)