8/11/18

Κανένας Θεολόγος ούτε στη σημερινή φάση πρόσληψης αναπληρωτών

Το Υπουργείο Παιδείας προχώρησε σήμερα Πέμπτη 08-11-18 σε προσλήψεις 250 αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων/ειδικοτήτων Β/θμιας Εκπαίδευσης. Και σε αυτή τη φάση αναπληρωτών δεν προσελήφθη κανένας αναπληρωτής Θεολόγος!
Συνολικά φέτος έχουν προσληφθεί μόλις 8 Θεολόγοι αναπληρωτές ενώ τα προηγούμενα σχολικά έτη προσλαμβάνονταν περίπου 100 αναπληρωτές Θεολόγοι. Επίσης είναι γνωστό ότι υπάρχουν δεκάδες κενά Θεολόγων κυρίως στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Πελοπόννησο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να προσλάβουν αναπληρωτές θεολόγους; Τα νέα θρησκευτικά μπορούν να τα διδάξουν και οι αφθονούντες φιλόλογοι με τρίτη ανάθεση. Άλλο ένα χτύπημα στο μάθημα...

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαφές γιατί δεν διορίζεται κανείς Θεολόγος μέσα από την αντίχριστη στάση του ΥΠΕΠΘ και προς το ΜτΘ και προς την Εκκλησία. Οι άνθρωποι έχουν κατάλοιπα της Οκτωβριανής Επανάστασης , αλλά δε θυμούνται ότι ο Χριστός νικά όχι αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα ο αρχιεπίσκοπος κάνει συναλλαγές με τον άθεο κυβερνήτη για την εκκλησιαστική περιουσία σιγά μη σκάσει που δεν προσλαμβάνουν θεολόγους για το μάθημα. Ντροπή!!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)