21/1/19

Κρυμμένος ο Αρχιεπίσκοπος – Ανύπαρκτος ο Πατριάρχης

Τη σφραγίδα του στην Ιστορία άφησε το σημερινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο.
Αντιθέτως ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών απείχε κρυμμένος προφανώς για να μην τον αποδοκιμάσουν.

Ίδια στάση και ο Πατριάρχης που τηρεί σιγή ιχθύος για την Μακεδονία μας.
Ακόμα και αυτή τη στιγμή κανένας τους δεν καταδικάζει τα χημικά που ιερείς και οι οικογένειές τους εισέπνευσαν με κίνδυνο της ζωής τους.
Μόνο ο Πρωθυπουργός αποτελεί ποίμνιό τους ώστε να εξαγοράζεται η σιωπή τους από την εύνοιά του;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδας, έχει την απόλυτη υποστήριξη της Αμερικάνικης και της Ευρωπαϊκής πολιτικής.

Ανώνυμος είπε...

Και πότε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ορθοτόμησε το λόγο της αληθείας ή ύψωσε φωνή διαμαρτυρίας ανάλογη αυτής των Πατέρων της Εκκλησίας ενάντια των Πολιτικών αρχόντων και ισχυρών της εποχής τους ; Έχει απόλυτα δίκαιο ο Ορθόδοξος τύπος. Αλλά δεν ιδρώνει κιόλας το αυτί του Μακαριοτάτου. Ίσως, Αγαπητοί Συνάδελφοι, να ήρθε η ώρα να διαδηλώσουμε ως Θεολόγοι - αλλά και οι, οσονούπω άνεργοι, Κληρικοί - έξω από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών κατά αυτού του άφωνος - για να μην πω άφρονος - Αρχιεπισκόπου του βλάπτοντος τα συμφέροντα της Ελλαδικής Ορθοδόξου Εκκλησίας και του κλείνοντος επιζήμιες, εν κρυπτώ, Συμφωνίες με Κυβερνήσεις μειοψηφίας πλέον του Ελληνικού λαού, αξιώνοντας με παρρησία και στεντόρεια φωνή την άμεση παραίτησή του. Άλλως, μάλλον τον δημόσιο Αποσχηματισμό του. Ως εδώ, τα παιχνίδια, τα κόλπα και η πλάκα του κάθε κυρίου Συριζώνυμου.

Υ.Γ.: Μια συμβουλή ή ταπεινή γνώμη προς τους διοργανωτές του Συλλαλητηρίου. Την επόμενη φορά στην γιγαντοοθόνη να παιχθεί ένα απόσπασμα από Ομιλίες του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου για να ψυχωθεί ο κόσμος από κάτω, να δει αμέσως την διαφορά με τον νυν Αρχιεπίσκοπο και να αναπληρωθεί το κενό της αφωνίας του κρυπτόμενου Ιερωνύμου.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)