15/1/20

Δεύτερη εγκύκλιος για την εορτή των Τριών Ιεραρχών

ΘΕΜΑ: Εορτή των Τριών Ιεραρχών
Σχ.: η με αρ. πρωτ. Φ1/3495/ΓΔ4/10-1-2020 εγκύκλιος του Υ.ΠΑΙ.Θ..
Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και κατά την κρίση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν εκκλησιασμός.
Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας.
Δείτε την 2η εγκύκλιο

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αστεία πράγματα......ούτε οι άθεοι Συριζέοι δεν τόλμησαν να το κάνουν αυτό....σε ποια γιορτή μετά γίνεται μάθημα;Ευτελισμός.....ΝΤΡΟΠΗ !

Ανώνυμος είπε...

Η προηγουμενη κυβερνηση σεβαστηκε πολυ περισσοτερο την εορτη της παιδειας και των γραμματων, κι ας ειχε τους δικους της λογους για αυτο. Η καταργηση, ουσιαστικα, της εορτης-αργιας ειναι εργο της κυβερνησης που επανεφερε την κανονικοτητα -και ανετρεψε την υπεραιωνοβια αντικανονικη παραδοση. Ενταξει, αφησε για αντιδωρο τον εκκλησιασμο -επειδη δεν ειναι ολοι ιδιοι στην ψηφοθηρια.

Ρωμιός είπε...

Ο Μακαριώτατος χαρακτήρισε τεμπέληδες όσους επιδιώκουν αργίες στηρίζοντας έτσι την (αντίχριστη) κυβέρνηση της Ν.Δ. και δημιουργώντας δυσφορία μεταξύ των εκπαιδευτικών!Ίσως έπρεπε κατά την ταπεινή μου γνώμη να στηλιτεύσει την αφαίρεση των αφισών για την προστασία του αγέννητου παιδιού και να καυτηριάσει την υποκρισία πολιτικών ανδρών και γυναικών.Αυτά όμως προυποθέτουν ομολογιακό φρόνημα...

Ανώνυμος είπε...

Για 5:38

Οι Συριζαίοι δεν προέβλεπαν σχολικό εκκλησιασμό. Η τωρινή Κυβέρνηση προβλέπει. Αυτό είναι στα θετικά της τωρινής Κυβέρνησης.

Ανώνυμος είπε...

Σας γλεντάνε οι νεοδημοκράτες όπως στο μακεδονικό και χαίρεστε κίολας. Εύγε, η πορεία προς πάτο συνεχίζεται με τέτοια ξεφτίλα που ούτε για τα προσχήματα δε νοιάζονται.

Πρώην μα πολύ πρώην νεοδημοκράτης

Ανώνυμος είπε...

Πιο μεγάλη τιμή ήταν να είναι πλήρης αργία παρά αυτό το χάλι.

Δημήτρης από Θεσσαλονικη είπε...

Κάνετε λάθος κύριοι.Η προηγούμενη κυβέρνηση την κατήργησε τελείως και επανέρχεται τώρα.Μην περιμένετε να γίνουμε Βυζάντιο.Ειναι στα θετικά της κυβέρνησης!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)