30/4/20

Νίκη Κεραμέως, Οι ειδικοί έχουν τοποθετηθεί για τους τρόπους μετάδοσης του ιού και αυτοί περιλαμβάνουν και το σάλιο


Δείτε το ερώτημα για τη Θεία Ευχαριστία από 12.45 κ.εξ.
Επίσης η Νίκη Κεραμέως τονίζει ότι η σύσταση των ειδικών είναι για υποχρεωτική χρήση μάσκας στους ναούς.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων πιστεύει ότι οι χριστιανοί κοινωνουν σάλια??

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά, μετά από αυτήν την τοποθέτηση, θα ήθελα να μάθω πόση αξία δίνει η υπουργός αυτή στον όρκο που έδωσε για την συμμετοχή της στην Κυβέρνηση...

Ανώνυμος είπε...

Οχι στα σχολεια...στους ναους...

Ανώνυμος είπε...

κ. Κεραμέως,
δεν μπορεί να επιβάλλετε ως Κυβέρνηση ως υποχρεωτική την μάσκα σε όλους τους πολίτες για κάθε κλειστό χώρο και μάλιστα με λίγα πρόσωπα, πχ κομμωτήριο 1 ἄτομο, εμπορικό κατάστημα 2 ή 3 πελάτες κι ανάλογα τα τετραγωνικά και με 1 ή 2 πωλητές και στα σχολεία που εμπλέκονται εκατοντάδες ανήλικοι, αλλά και δεκάδες εκπαιδευτικοί (ακόμη και ανά βάρδια) σε κάθε σχολική μονάδα, να κάνετε την μάσκα προαιρετική.
Πείτε την αλήθεια. Δεν θέλετε το οικονομικό βάρος της καθημερινής δωρεάν παροχής μασκών, εις βάρος της υγείας!


Επίσης δεν μπορεί να επιβάλλετε ως Κυβέρνηση στις εκκλησίες απόσταση 2 μέτρα ανά πρόσωπο και στα στα σχολεία που εμπλέκονται εκατοντάδες ανήλικοι και δεκάδες εκπαιδευτικοί ακόμη και ανά βάρδια, να θέτετε όριο απόστασης το 1,5 μέτρο.
Πείτε την αλήθεια ότι το κάνετε γιατί δεν επαρκούν οι χώροι και τα τετραγωνικά των σχολικών μονάδων εντός κι εκτός στην αυλή!
Πάλι εις βάρος της υγείας!

Άιντε πια με την κοροϊδία. Τα καλά και συμφέροντα τα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα για να καταλάβω. Δεν πρέπει να απαντήσει άμεσα η ΔΙΣ κάνοντας την απαραίτητη διευκρίνιση για την Θεία Κοινωνία; Παρόλο που δεν υπήρχε επίσημα απαγόρευση της Θείας Κοινωνίας αλλά απαγόρευση των συναθροίσεων, η πλειοψηφία του κόσμου κατάλαβε ότι οι ναοί έκλεισαν λόγω πιθανής μετάδοσης του ιού από το θείο δισκοπότηρο. Αλλά τι μπορούμε να περιμένουμε πλέον από την Ιεραρχία όταν δίνει συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Παιδείας; Και στους διπλωματικούς ελιγμούς υπάρχουν κάποια όρια.

Ανώνυμος είπε...

30 Απριλίου 2020 - 10:30 μ.μ.
Η ΔΙΣ στο "ευχαριστήριο" προς την Κυβέρνηση, έγραψε με έντονα γράμματα:

"Η ΔΙΣ ε­πα­να­λαμ­βά­νει και πάλι ο­μο­φώ­νως ότι το ζή­τημα περί του Ι­ε­ρού Μυ­στη­ρίου της Θείας Ευ­χα­ρι­στίας και της Θείας Κοι­νω­νίας τυγ­χά­νει α­δι­α­πρα­γμά­τευτο, ό­πως α­κρι­βώς ο­ρί­ζε­ται από τους Θεί­ους και Ι­ε­ρούς Κα­νό­νες της Α­γίας μας Εκ­κλη­σίας".

Ἄρα, μην βγάζουμε μόνοι μας με τα χέρια μας τα μάτια μας ρωτώντας την πολιτική ηγεσία και δίνοντάς τους στο πιάτο έτοιμη την ηττοπάθειά μας.
Θα πάμε με το καλό στις 17 Μαΐου στην Θεία Λειτουργία και θα κοινωνήσουμε (όσοι έχουν ευλογία) και δεν θα ρωτήσουμε ξανά την Κεραμέως και κανένα "μη ειδικό" στην θεολογία και στο συνταγματικό κατοχυρωμένο δικαίωμά μας να πιστεύουμε και να λατρεύουμε αυτό που θέλουμε, όπως γίνεται χιλιάδες χρόνια τώρα στην Ορθοδοξία!
Τέλος με δαύτους τους πολιτικούς κι αντίχριστους.

Ανώνυμος είπε...

Στο μυστήριο είναι πραγματική η παρουσία του κυριακού σώματος και αίματος.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)