27/2/19

Γιώργος Παπαθανασόπουλος, Ωρίμανση και σαπίλα

Ωρίμανση και σαπίλα
Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζοντας  με ικανοποίηση την υπερψήφιση στη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσε ότι αυτή αποδεικνύει την «ωρίμανση» του ελληνικού λαού στο Μακεδονικό ζήτημα.
Παραγνώρισε ότι ουδεμία συμμετοχή είχε ο λαός στην απόφαση της Βουλής, ότι περί το 80% του λαού είναι εναντίον της συμφωνίας, ότι τα συλλαλητήρια ήσαν όλα κατά της συμφωνίας και ούτε ένα υπέρ, ότι η ισχνή πλειονοψηφία της Βουλής ήταν εναντίον της θελήσεως του λαού και προϊόν ψήφων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και προθύμων άλλων Κομμάτων.
          Η λέξη «ωρίμανση» δείχνει τη θρησκευτική αντίληψη της Αριστεράς. Πιστεύει ότι κατέχει την ιδεολογική Αλήθεια, την οποία ο λαός, συν τω χρόνω, «ωριμάζει» και αποδέχεται. Η Αριστερά στην πραγματικότητα έχει πεθάνει ιδεολογικά. Η κυβέρνησή της στην Ελλάδα είναι έρμαιο του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, των παγκόσμιων ισχυρότατων οικονομικά και πολιτικά λόμπις και των συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων. Απόδειξη το Μακεδονικό.
Η Κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ελλάδα, επειδή αντιμετωπίζει τα κοινωνικά ζητήματα καθ’ υπαγόρευση των δανειστών της, για να δείξει  ότι διατηρεί κάποια ιδεολογία ταυτίζεται με τις επιδιώξεις της μηδενιστικής, ηδονιστικής και υλιστικής ιντελιγκέντσιας. Αυτή κυρίως αποτελείται από καθηγητές πανεπιστημίου, που χρησιμοποιούν τον τίτλο και τη θέση τους για να προωθήσουν τις ξένες προς την Ελληνική Παράδοση και Ιδιοπροσωπία αντιλήψεις τους. Είναι αλήθεια ότι εργάζονται με μέθοδο από την αρχή της Μεταπολίτευσης και η προσπάθειά τους βρήκε πρόσφορο έδαφος και εντάθηκε επί κυβερνήσεων Σημίτη.
Έως την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφεραν όλα όσα επιδίωκαν. Η αντίδραση ήταν ισχυρή. Πρώτα του λαού και των βουλευτών κατόπιν. Η κυβέρνηση Τσίπρα χωρίς αναστολές πήρε τις πρωτοβουλίες για την αποδόμηση της ταυτότητας των Ελλήνων επιχειρώντας καίρια κτυπήματα στους πυλώνες της: στην ελληνική γλώσσα, στην Ιστορία, στην Ορθοδοξία, και γενικά στην οντολογία του ανθρώπου. Θεωρεί ότι ο λαός «ωρίμασε» και πλέον είναι έτοιμος να δεχθεί αυτά που του επιβάλλει.
Οι εξουσιαστές και οι εκπρόσωποι του άθεου και ηδονιστικού  Γαλλικού Διαφωτισμού στην ουσία μισούν και περιφρονούν το λαό. Θεωρούν δογματικά ότι εκφράζουν την Αλήθεια, που είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει. Για να «φωτισθεί». Πρόκειται για μιαν άθεη και μηδενιστική ολιγαρχία, που θέλει να διαμορφώσει τη συνείδηση του λαού, κοιτάζοντάς τον αφ΄ υψηλού. Όμως παραγνωρίζει ότι την ωρίμανση ακολουθεί η σαπίλα. Δεν το δέχεται, αλλά εκεί θα οδηγήσει τους Έλληνες, αν την ακολουθήσουν. Τους Έλληνες που από πρόσωπα επιδιώκει να  τους μετατρέψει σε άβουλα άτομα.
Η προπαγάνδα των ηδονιστών και όσων απεργάζονται την αποδόμηση του Ελληνισμού είναι ισχυρή. Το ίδιο  η αποπληροφόρηση και η διαστροφή της Αλήθειας. «Δημοκράτες» και «προοδευτικοί» είναι οι μουτζαχεντίν της αθεΐας και όσοι επιδιώκουν να επιβάλουν τον ολοκληρωτισμό του Ροβεσπιέρου και του Λένιν, ή τον τρόπο ζωής του Ντε Σαντ και του Ντιντερό. Αυτή είναι η «ελευθερία» στην οποία πιστεύουν. Η «ελευθερία» που αποπνέει θανατίλα και οδηγεί στον θάνατο, όπως οδήγησε τον Κυρίλοφ του Ντοστογιέφσκι.-  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)