19/6/09

Σημάτης Παναγιώτης, Ποια "Ελευθερία του Τύπου";

Καταγγελία:
Δεν κομίζω «γλαύκα εις Αθήνας» αλλά Ποια «Ελευθερία του Τύπου»;
(Εστάλη σε πολιτικούς ιστότοπους)

Ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παπαχρήστος διαχειρίζεται και το http://www.amen.gr/. Στις 3 Ιουνίου 2009 φιλοξένησε άρθρο του «Μεγάλου Πρωτοπρεσβυτέρου» του Οικουμενικού Θρόνου π. Γεωργίου Τσέτση κατά της «Ομολογία Πίστεως», ένα κείμενο που συντάχθηκε από κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς, που επιμένουν Ορθόδοξα, καθώς βλέπουν ότι το Πατριαρχείο «εκποιεί» την πνευματική του περιουσία στο Βατικανό.
Στο κείμενο αυτό απάντησα, αλλά ο κ. Ν. Παπαχρήστου δεν είχε την ευαισθησία να το δημοσιεύσει, περιφρονώντας μια άλλη άποψη και αδιαφορώντας για την αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών και όσων ενδιαφέρονταν για το θέμα που με τη δημοσίευση αυτή άνοιξε. Δεν έδωσα συνέχεια, σκεπτόμενος ότι κανένας δεν θα ασχοληθεί με την διαμαρτυρία ενός άγνωστου επαρχιώτη θεολόγου.
Σήμερα, όμως, πληροφορήθηκα (από το http://thriskeftika.blogspot.com/ και το http://unews.pathfinder.gr/users/paterikiorthodoksia) πως ο Αρχιτέκτων-Μηχανικός κ. Σωτήριος Τζήμας, έστειλε κι αυτός απάντηση στο amen.gr, παρακαλώντας να τη δημοσιεύσει «για λόγους δικαιοσύνης και αντικειμενικότητος». Και ο υπηρέτης της ελευθερίας του λόγου και αντικειμενικής πληροφόρησης κ. Παπαχρήστου, δεν δημοσίευσε ούτε αυτή!
Οι αγάπες με το Πατριαρχείο κ. Παπαχρήστου δεν κρύβονται, αλλά λίγα ψίχουλα ανήκουν και σε μας!
(Την ίδια αντιμετώπιση και πολλές φορές -όσον με αφορά- επιδεικνύει και το http://www.romfea.gr/).

Σημάτης Π., καθηγητής θεολόγος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πονεμένη Ρωμιοσύνη του Κόντογλου και του παπα Πλανά ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τα οικουμενίστικα συλλείτουργα, σαν αυτό που έγινε στην Καμπέρα, στην Ζ' Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Συμβουλίου των δήθεν Εκκλησιών, και σαν αυτά που γίνονται συχνά με τη συμμετοχή ιερέων ομοφυλοφίλων που τολμούν και κρατούν το Άγιο Δισκοπότηρο και γυναικών επισκόπων και ιερειών.

Μπράβο στους Σημάτη, Τζήμα.

Η Αλήθεια υπηρετείται ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ και όχι με την απολυτοποίηση του σχετικού και τη σχετικοποίηση του απόλυτου.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά τί συζητάμε τώρα; Είναι γνωστή η κατάπτυστη οικουμενιστική γραμμή που ακολουθεί το εν λόγω πρακτορείο www.amen.gr
Αισχύνης και ντροπής άξια!

Δείτε ότι φιλοξενεί άρθρα ανθρώπων που βρίζουν την νομοθετική διάταξη με την οποία ο επίσκοπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας έχει λόγω για την ανέγερση άλλων ευκτηριων οίκων ή ναών των θρησκειών. Την ονομάζουν αναχρονιστικότατη και αντισυνταγματική. Μιλάνε για φοβικές αντιδράσης και ότι με υπερηφάνεια και άφοβα να προχωρήσουμε σε μια πολυ-πολιτισμική κοινωνία.

Εμπρός λοιπόν για την διάλυση των πάντων!
Ας γίνει η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι όπου η κάθε πλάνη και η κάθε ολέθρια δοξασία θα έχει καθέδρα, λόγο και εξουσία!
Ας περιθωριοποιηθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία. Ας μην ομιλεί για τίποτα.
Ζήτω η αναρχία! Ζήτω η πολυπολιτισμική ανοησία! Ζήτω η διάλυση των πάντων!
Ζήτω οι οικουμενιστές και τα πρακτορεία τους μετα οποιά στρώνεται το χαλί για τον ερχόμενο Αντίχριστο!

Ανώνυμος είπε...

http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=229


Ο σύνδεσμος για τον οποίο έγινε παραπάνω λόγος.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)