1/2/10

Θέαμα λυπηρόν

Παρέλαση Μητροπολιτών στην Καλαμάτα λόγω της παρουσίας εκεί του Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Εικόνα απογοητευτική. Προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις γεμάτες λόγους υπερβολικούς και εγκώμια του ενός προς τον άλλο τόσο κούφια που δεν γίνονται πιστευτά ούτε κι από αυτούς που τα εκστομίζουν.
Ο πιστός λαός που αναμένει σθεναρή αντίσταση από τους Μητροπολίτες στις οικουμενιστικές πράξεις των φαναριωτών και άλλων επισκόπων, αντί αυτής (της αντίστασης) βλέπει τους Μητροπολίτες να γίνονται χειροκροτητές στις φιέστες που διοργανώνονται κάθε φορά που ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος αποφασίζει να επισκεφτεί μια ελληνική πόλη........
Για τα θέματα της παιδείας (μάθημα θρησκευτικών, εικόνες στις τάξεις, πρωινή προσευχή κλπ) οι Ιεράρχες σιωπούν. Για τα θέματα της Πίστεως (οικουμενισμός, διάλογοι, συμπροσευχές) δείχνουν αδράνεια. Αλλά αψηφούν κρύο, χιλιόμετρα, κούραση και τα πάντα προκειμένου να «τιμήσουν» τον Πατριάρχη με την παρουσία τους.
Αντί λόγου παρρησίας που θα ελέγχει την πατριαρχική οικουμενιστική πορεία και την κυβερνητική αντιχριστιανική πολιτική, φωτογραφίες και χαμόγελα με τον Πατριάρχη και τους πολιτικούς άρχοντες. Θέαμα τουλάχιστον λυπηρόν.

(η φωτογραφία από τη romfea.gr)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Αντί λόγου παρρησίας που θα ελέγχει την πατριαρχική οικουμενιστική πορεία και την κυβερνητική αντιχριστιανική πολιτική, φωτογραφίες και χαμόγελα με τον Πατριάρχη και τους πολιτικούς άρχοντες".

ΟΛΟΣΩΣΤΟ!!!

Φ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΩΣ ΛΥΠΗΡΟΝ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΝ ΘΕΑΜΑ!!!

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Εκπλήσσει η παρουσία κάποιων σοβαρών ιεραρχών στις φιέστες του Μεσσηνίας.

ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ είπε...

ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ.....ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΩΝ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΩ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΣ ΕΣΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ποιούς εννοείτε σοβαρούς Τελεβάντε; Εκτός τον Σπάρτης;

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΔΥΝΗΝ ΔΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ.
ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗς ΑΓΙΑΣ ΗΜΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΜΕΝ ΥΠΕΡΒΗ ΤΑ ΟΡΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Οικουμενιστα ανώνυμε 02 Φ. 2010 10:47 π.μ., συμμαζέψου.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)