21/7/10

H δήλωση της οικογένειας του Σωκράτη Γκιόλια

πηγή: troktiko
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Σωκράτη μας,
πριν οκτώ χρόνια που σε παντρέψαμε είχες γεμίσει μια μεγάλη εκκλησία με φίλους και γνωστούς για να σου ευχηθούν να ζήσεις. Χθες, γέμισες πάλι εκτός από την εκκλησία και όλη την πλατεία για το τελευταίο αντίο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την ψυχή μας όλους, γνωστούς και άγνωστους, που συμμετέχουν στον πόνο μας για τον άδικο χαμό σου.
Τα στοιχεία της ψυχής σου, η βαθειά σου πίστη, η καθαρότητα της ζωής σου και η φιλάνθρωπη καρδιά σου μας βεβαιώνουν ότι είσαι στην αγκαλιά του Θεού και αυτό είναι η μόνη μας παρηγοριά.......
Ευχόμαστε η θυσία σου να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Η γυναίκα σου, οι γονείς σου και τα αδέρφια σου σαν το καλύτερο μνημόσυνο ζητούν από το Θεό να συγχωρέσει τους φονιάδες σου όπως και συ θα ήθελες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Θεός να τον αναπαύσει.

Ο Σιατίστης Παυλος είπε...

Ἡ ἀνακοίνωση τῆς Οἰκογένειας φανερώνει τό μεγαλεῖο τῆς ψυχῆς τοῦ Σωκράτη καί τῆς οἰκογενείας του. Φανερώνει ἀκόμη τήν ἄπειρη ἀπόσταση πού χωρίζει τούς δολοφόνους του ἀπό τόν ἴδιο καί τήν οἰκογένεια του. Ἀπό τήν μιά μεριά τό σκοτάδι καί ἀπό τήν ἄλλη τό φῶς. Οἱ δολοφόνοι ξέρουν μόνο νά σκοτώνουν γιατί εἶναι ἤδη νεκροί.
Ο Σιατίστης Παῦλος

Ανώνυμος είπε...

Μεταφερω ένα σχολιο απο το ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ

Tagarakis Christos (13:43:36) :

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,

αυτοί που δολοφόνησαν τον Σωκράτη, δεν είναι απλοί ιδεολόγοι τρομοκράτες. Είναι δολοφόνοι, οι οποίοι πληρώνονται ή τουλάχιστον υποκινούνται από τους σκοτεινούς κύκλους.

Είναι και αυτό ένα μέρος του σχεδίου (παγκοσμιοποίηση – νέα τάξη πραγμάτων), προκειμένου να εξαπλωθούν στη σύγχρονη κοινωνία ο φόβος, η αναταραχή και η σύγχυση. Εξ άλλου, είναι γνωστό, ότι είναι πολύ εύκολο να χειραγωγηθεί και να λειτουργεί ως άβουλο ον, κάποιος ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση φόβου, πανικού και σύγχυσης.

Όλα τα υπόλοιπα περί πολιτικών ιδεολογιών κ.τ.λ., λέγονται απλά και μόνο για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη.

Ποιός δημοσιογράφος ή άλλος παράγοντας (από αυτούς οι οποίοι προβάλλονται συνήθως στα Μ.Μ.Ε.) θα τολμούσε να κάνει μια έρευνα προς την κατεύθυνση των σκοτεινών κύκλων ή να εμφανιστεί στα Μ.Μ.Ε. και να κατονομάσει αυτούς, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τους δολοφόνους;

Όσοι πιστεύουν στο Θεό, έχουν ως στήριγμα τον ίδιο τον Τριαδικό Θεό, τους Αγίους, τους Μάρτυρες, τους Αγγέλους, αλλά και τους εν ζωή σύγχρονους Γέροντες, πνευματικούς πατέρες και ασκητές.

Σε ποιόν θα απευθυνθούν αυτοί που βρίσκονται μακρυά από το Θεό;

Εύχομαι ο Σωκράτης, με το μαρτυρικό θάνατό του, από εκεί που βρίσκεται, να δείχνει σε όλους μας το δρόμο προς το Θεό, την κατεύθυνση προς “την οδό, την αλήθεια και τη ζωή”, δηλαδή προς τον Ιησού Χριστό.

Αιωνία η μνήμη του αδελφού μας Σωκράτη.

Ταγαράκης Χρήστος


(Για την μεταφορά ένας που δεν αγαπά την λαπαδίστικη τακτική σας αλλά εσάς)

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)