15/10/10

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για την «Κάρτα του Πολίτη»

Σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» φιλοξενεί τις απόψεις του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ για την «Κάρτα του Πολίτη».
Ο Μητροπολίτης αναφέρει μεταξύ άλλων: "Φημολογείται ότι η συγκεκριμένη κάρτα θα φέρει τον δυσώνυμον αριθμόν του θηρίου της οριακής Αποκαλύψεως του Ευαγγελιστού Ιωάννου και ότι στόχος αυτής της διαδικασίας θα είναι να προετοιμασθεί ο κόσμος δια την διαδικασίαν του χαράγματος μέσω της εμφυτεύσεως microchip εις το ανθρώπινο σώμα" . «Η Ιερά Σύνοδος οφείλει να συγκροτήσει επιστημονικές επιτροπές που θα μελετήσουν το ζήτημα. Να ενημερώσει υπεύθυνα το Χριστεπώνυμο πλήρωμα για να ξέρει ο καθένας τι θα πράξει»......
«Επιτέλους η Εκκλησία πρέπει να προβεί σε μελέτη της «κάρτας του πολίτη» και των επιπτώσεων αυτής στην κοινωνική και θρησκευτική ζωή των πολιτών. Ο φόβος για τους θρησκευόμενους είναι διάχυτος. Αλλά και των μη θρησκευομένων η αγωνία δεν πάει πίσω. Οι μεν πρώτοι - οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί – βλέπουν την κάρτα του πολίτη ως προπομπό Χαράγματος και σφραγίσματος του Αντιχρίστου. Οι δε μη θρησκευόμενοι βλέπουν τη ζωή τους να γίνεται κοινό μυστικό όλων των εξουσιών και υπηρεσιών όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)