7/5/12

Αποχαιρετισμός στην Άννα Διαμαντοπούλου

Όταν η Άννα Διαμαντοπούλου εγκατέλειπε το Υπουργείο Παιδείας για να αναλάβει το Υπουργείο Ανάπτυξης είχαμε κάνει ένα "αφιέρωμα" στην "προσφορά" της στο μάθημα των Θρησκευτικών. Σημειώναμε τότε: "Μετά την απομάκρυνσή της από το Υπουργείο Παιδείας, ευχόμαστε στην Άννα Διαμαντοπούλου σύντομα να έλθει και η απομάκρυνσή της γενικώς από την πολιτική σκηνή με την ψήφο των πολιτών…". Η ευχή μας έπιασε και ο λαός αποφάσισε η πρώην Υπουργός Παιδείας να μην είναι πια ούτε απλή βουλευτής. Δεν κατάλαβε ίσως ποτέ τον λόγο "σκληρόν σοι πρὸς κέντρα λακτίζειν"...
Τώρα δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε καλό καλοκαίρι... 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΡΩΝΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Στο καλό!Και να...μη μας ξανάρθει!

Ανώνυμος είπε...

Χαρμόσυνο οπωσδήποτε γεγονός αποτελεί και η αποτυχία της εκ νέου κατάληψης του βουλευτικού αξιώματος απ την πλευρά του γνωστού αμετροεπούς εκκλησιομάχου και φίλου του πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίου,του γνωστού και μη εξαιρετέου κου Σηφουνάκη που σκύλιασε προκειμένου να πλήξει τον ιερό κλήρο.Δυστυχώς,απ την άλλη πλευρά είναι να θλίβεται κανείς με την άνοδο στη δεύτερη θέση του δυσώνυμου ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά για την εκλογή του δεινού πολεμίου της Εκκλησίας και του έθνους Πέτρου Τατσόπουλου όσο και για την εκλογή της Μαρίας Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ του σοβαροφανούς κου Κουβέλη, που τόσο κακούργησε πάνω στο σώμα της ιστορικής αλήθειας.Δυστυχώς η τιμωρητική ψήφος που βασίστηκε κυρίως στο θυμικό είχε και σημαντικές παρενέργειες.Η δεύτερη θέση που κατέλαβε το τέως από-κομμα και νυν κόμμα των εθνομηδενιστών έστω κι αν πρόκειται για συγκυριακό φαινόμενο αναδεικνύει το μέτρο της ποιοτικής καθίζησης της νεοελληνικής κοινωνίας.
Λυκούργος Νάνης

Ανώνυμος είπε...

Γνωστό αθειστικό μπλογκ έσπευσε να πανηγυρίσει τη νίκη των μηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ.Ταλαίπωρη χώρα!Που τα εγκλήματα των πολιτικάντηδων μετά το 74 οδήγησαν τους πολίτες σου να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα με Ρεπούση και Στυλιανίδη θα καλοπεράσετε.
Τι νομίζεις πως προσφέρεις με τέτοιες αναρτήσεις;
Έλεος Παναγία μου.

Ανώνυμος είπε...

Να παρουν δρομοι οι σχολικοι συμβουλοι Θρησκευτικών του Συγκρητισμού και της απαξίωσης του κατηχητικού χαρακτήρα του Μαθηματος των Θρησκευτικών.

Κ.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)