26/3/13

Πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέλασαν Μασόνοι

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους πολίτες που παρακολούθησαν, στο Νέο Ηράκλειο, την παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου.
Στο τέλος της παρέλασης ,αφού είχαν περάσει τα μαθητικά τμήματα, οι σύλλογοι , οι οργανώσεις , έκαναν την εμφάνισή τους μέλη της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ αρ.111 της Grande Oriente Universal Greece. Με επικεφαλής τον Α. Τσιπίδη 33ο , παρέλασαν με πλήρη Τεκτονική περιβολή. Είναι η πρώτη φορά που στην χώρα μας Τεκτονική Δύναμη εμφανίζεται σε παρέλαση .

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλώς έπραξαν οι αδελφοί «Τέκτονες» και έδωσαν την μαρτυρία τους υπέρ της Πατρίδος. Όλα τα μέλη των Τεκτονικών Στοών έχουν σεβασμό προς την Εκκλησία μας και μυστηριακή συνειδητή ζωή. Είθε να γίνει θεσμός η παρουσία τους εις όλες τις Εθνικές επετείους.

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί αν θέλουν να "κάνουν πλάκα" κατά το κοινώς λεγόμενο όπως ο ανώνυμος των 1:22 μ.μ. ας καταφύγουν σε άλλο μπλογκ!

ΣΤΕΛΙΟΣ Γ. είπε...

ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΙΤΣΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Τι μαθαίνει κανείς..για τον προσκοπισμό και στέλνουν τα παιδιά τους εκεί;
θα τρελαθώ!Όπως στο Κουνκ φου που μου είπε κάποιος πως πριν τα παιδάκια αρχίσουν να αγωνίζονται κάνουν υπόκλιση με τα χέρια ενωμένα .Μπροστά τους έχουν έναν δράκοντα.Σε αυτό υποτίθεται πως υποκλίνονται.Αυτός ο δράκοντας είναι κάτι σαν θεός τους.Στην ουσία είναι δαίμονας.Σε αυτόν υποκλίνονται τα μικρά και οι μεγάλοι.Πόσα δεν γνωρίζουμε και όμως είναι μεγάλες παγίδες.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 1:22 οι Μασόνοι δεν μπορεί να κάνουν μυστηριακή ζωή, εφ΄ όσον δεν είναι μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας αλλά της θρησκείας της Μασονίας, και πολύ περισσότερο, επειδή δεν πιστεύουν κάν στη Θεότητα του Χριστού ως ομοουσιότητά Του με τον Θεό Πατέρα (ίσος τω Πατρί κατά πάντα, Χριστός ο Παντοκράτωρ)όπως πιστεύουν οι Χριστιανοί. Θέλεις να ρίξεις μια ματιά στο θεοσοφικό "Οι Μεγάλοι Μύσται" του "Αδελφού" Eduard Schure για να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές;

Ως προς τον σκοτεινό ρόλο της Μασονίας στα εθνικά θέματα, αρκούν και μόνον τα όσα αποκαλύφθηκαν τελευταία για το ρόλο των Στοών Ηρακλείου και Χανίων, που πληροφορούσαν την (CIA-κίνητη) Στοά Αχαρνών για τις κινήσεις του Ελληνικού Στρατού στην Κρήτη κατά την τουρκική εισβολή του 1974, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Δεν είναι παράδοξο, ότι μόλις άρχισαν στην Ελλάδα οι παρελάσεις των GLBT (gay, lesbian, bisexual. transgender) ἀρχισαν και οι παρελάσεις της Μασονίας. Η ομοφυλοφιλία και ο ερμαφροδιτισμός είναι στη θεολογία της Μασονίας, την επηρεασμένη από τα "αρχαία μυστήρια" και την εβραϊκή μαγεία "καββάλα".

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)