17/11/13

Η Παραμυθιά εορτάζει τον Άγιο Νεομάρτυρα Αναστάσιο (και βίντεο)

Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, η Παραμυθιά εορτάζει τον Άγιο Αναστάσιο Παραμυθιάς τον Νεομάρτυρα, στον ομώνυμο ναό στον οικισμό Σαμέτια Παραμυθιάς.
Σύμφωνα με το προγραμμα που ανακοινωσε η Μητροπολη Παραμυθιάς, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 – ώρα 6.00 μ.μ. θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας. Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τίτος, ο οποίος και θα κηρύξει το Θείο Λόγο.
Μετά το πέρας το πανηγυρικού εσπερινού κατά τις 7.30 μ.μ. θα γίνει η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας εντός του οικισμού Σιαμετίων Παραμυθιάς.
Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου – ώρα 7.30 π.μ. θα τελεστεί ο όρθρος και στην συνέχεια Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου & Πάργας κ.κ. Τίτου.
Οι Ιερή Μητροπολη Παραμυθιάς, καλεί τους ευσεβείς χριστιανούς όπως προσέλθουν στην Ιερά Ακολουθία και τιμήσουν την Ιερή Μνήμη του Προστάτη μας.
Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε από την paramythia-online.gr, ντοκιμαντέρ για τον Άγιο Αναστάσιο Παραμυθιάς. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.

paramythia-online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)