7/7/17

"Πενθεί" ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια της Σιμόν Βέιλ, που πρωτοστάτησε στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων!

«Μεγάλη η απώλεια της πρώτης γυναίκας προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Σιμόν Βέιλ, που πρωτοστάτησε στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στη Γαλλία», γράφει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Τwittrer. 
Η Σιμόν Βέιλ
ως υπουργός Υγείας, ψήφισε το 1974 τον νόμο που επιτρέπει στη Γαλλία την εθελούσια διακοπή της κύησης (άμβλωση).

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχώς αυτοαποκαλύπτεται.Έχει και τον αέρα του νικητού που του δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις ελέω και της λέσχης Μπίλτερμπεργκ. Δεν είναι δυνατόν να πάρει χριστιανική ψήφο αύριο αυτός που φιλοδοξεί να γκρεμίσει ότι θα αφήσουν όρθιο οι σημερινοί.

Ανώνυμος είπε...

Η από της πλευράς του επίδοξου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη (άλλος ένας πολιτικός "μεσσίας" που αναμένει και καραδοκεί να αναλάβει την εξουσία προκειμένου να μας σώσει...) "εξύμνηση" της αποθανούσης με αναφορά στην "πρωτοποριακή" συμβολή της στη νομιμοποίηση της εν ψυχρώ εμβρυοκτονίας συνιστά σύμπτωμα βαθυτάτης εξαχρειώσεως της πολιτικής μας ζωής, απότοκος, παράγωγο και συνέπεια της αντίστοιχης ηθικής.
Εκθειάζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, του οποίου το κόμμα καπηλεύεται άνευ αιδούς και συστολής το τρίπτυχο "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια") ένα πολιτικό πρόσωπο που πρωτοστάτησε στην απο-ενοχοποίηση ενός από τα πλέον ιδιαζόντως ειδεχθή και φρικαλέα εγκλήματα, αυτό της εν ψυχρώ αφαιρέσεως της ζωής των ανυπεράσπιστων εμβρύων. Πόσες και πόσες αγέννητες ανθρώπινες υπάρξεις δεν πολτοποιήθηκαν και δεν απορρίφθηκαν στους σκουπιδοτενεκέδες και τους υπονόμους εξ αιτίας της "μεγάλης" αυτής πολιτικής προσωπικότητας! Και μάλιστα στη λεγόμενη "χώρα του φωτός" και του "ουμανισμού"!
Κάτι τέτοιο, κατά τον προαναφερθέντα πολιτικό άνδρα, αποτελεί αιτία και αφορμή τιμής και εξάρσεως και όχι αποδοκιμασίας, μομφής, καταδίκης και ψόγου.
"Οὐαὶ οἱ λέγοντες τὸ πονηρὸν καλὸν καὶ τὸ καλὸν πονηρόν, οἱ τιθέντες τὸ σκότος φῶς καὶ τὸ φῶς σκότος, οἱ τιθέντες τὸ πικρὸν γλυκὺ καὶ τὸ γλυκὺ πικρόν" κύριε αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, που προέρχεσθε, κατά τα άλλα, από πολύτεκνη οικογένεια και που στηρίζεσθε πολιτικά σε ικανό αριθμό πολιτών των οποίων το ηθικό αισθητήριο δεν έχει απαμβλυνθεί αλλά είναι ενεργοποιημένο και καταδικάζει μετ αποτροπιασμού και απερίφραστα το φόνο αγέννητων ανθρώπων και τους θλιβερούς υποστηρικτές του.
Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν ο ίδιος αυτός άνθρωπος και αρκετοί βουλευτές του κόμματός του (η πλειοψηφία δυστυχώς...) υπερφήφισαν στο κοινοβούλιο το βδελυκτό στα όμματα του αγίου Θεού αλλά και παντός τιμίου ανθρώπου, διαθέτοντος έστω και ίχνη αυτοσεβασμού και ηθικής αξιοπρέπειας, "συμφωνο συμβίωσης" των σοδομιτών που ευτελίζει και απο-ιεροποιεί το ανθρώπινο πρόσωπο το οποίο και βαναύσεως υποβαθμίζει σε επίπεδο πολύ πιο κάτω και από αυτό του κτήνους!
Και αυτές οι αθλιότητες και ηθικές παραλυσίες θεωρούνται και λανσάρονται σαν πρόοδος από τους πολιτικούς εξουσιαστές της συμφοράς και της παρακμής που διά τας αμαρτίας μας, μας "κάθονται στο σβέρκο" και με τους οποίους χαριεντίζονται και πλειοδοτούν σε εκδηλώσεις αβροφροσύνης και τινες εκκλησιαστικοί αξιωματούχοι!
Ω ΚΑΙΡΟΙ, Ω ΗΘΗ!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, δεν πρωτοστάτησε μόνον στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στη Γαλλία ( ήταν Γαλλίδα Εβραϊκής καταγωγής ) αλλά και στην εισαγωγή της ιδέας της καθιέρωσης και λήψης, ήδη από το 1978, αρχικώς ενός μοναδικού αριθμού για κάθε Ευρωπαίο, από τη γέννησή του, που διάνοιγε την οδό στο μέλλον ενός Ενιαίου Κωδικού Αριθμού Μητρώου Πολίτη. Όποιος έχει διαβάσει το Βιβλίο της Αποκάλυψης καταλαβαίνει το τι σημαίνει αυτό...

Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

Από τη σημερινή φανερά αντιχριστιανική κυβέρνηση καλύτερος χίλιες φορές ο σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι ας έχουμε πολλοί(και δικαιολογημένα) πολλούς αστερίσκους και υποσημειώσεις για τη Ν.Δ. ως μελλοντική κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό αγαπητοί μου σχολιαστές, απ' ότι διαπιστώνω, είστε έτοιμοι για ψήφο στη Χρυσή Αυγή. Θα σας ευλογήσει κι ο Καλαβρύτων! Μην το ξεχάσετε σας παρακαλώ: Θερίευει ο εθνικοσοσιαλισμός στην πατρίδα μας.

Ήθελα να δω τι θα λέτε μετά στα παιδιά και στους μαθητές σας. Με τι πρόσωπο θα τους αντικρίζετε.

Ανώνυμος είπε...

@ 8 Ιουλίου 2017 - 11:46 π.μ.

Με δηλώσεις σαν τη δική σου καταλαβαίνει κανείς πως Ελλάδα τέλος. Ελπίς ουδεμία. Θα τον ζήσεις ως πρωθυπουργό και πάλι θα κλαις που σου πετάει τα θρησκευτικά στα σκουπίδια, όπως έκαναν στη ΝΔ και το σωτήριο έτος 2008 Καραμανλήδες και Στυλιανίδηδες. Αλήθεια ο Μητσοτάκης ποια θέση πήρε τότε ; Νοιάστηκε καθόλου για τα θρησκευτικά ή σφύριζε αδιάφορα θεωρώντας σωστή την πολιτική του κόμματος του;
Τέλος το κράτος τούτο τέλειωσε .. ζήστε λίγο ακόμα το παραμύθι σας για να σας δουλεύουν και από πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, Χρυσή Αυγή; Σαν δεν ντρέπεστε λίγο.

Η απόλυτη προδοσία του ευαγγελικού μηνύματος το σχόλιό σου αγαπητέ ανώνυμε (8 Ιουλίου 2017 - 11:46 π.μ.). Αλλά και η απόλυτη παραφροσύνη. Τι να πω; Λυπάμαι βαθύτατα.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας εδώ δε μίλησε για Χρυσή Αυγή εκτός από κάποιον εγκάθετο που νομίζει πως έτσι θα μας στρέψει στη Νέα Δημοκρατία. Λοιπόν δεν ψηφίζουμε τη δεξιά χριστεμπορία. Αυτοί έκαναν το χειρότερο κακό από όλους στα θρησκευτικά. Μη μας κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι σου λέμε. Πάρε τους Μητσοτάκηδες , τους Καραμανλήδες, το Στυλιανίδη και όποιον άλλο θες και παράτα μας. Α ξέχασα πάρε και τον άγιο Κέρκυρας που πρόσφατα παρουσίασε βιβλίο του Στυλιανίδη στη Μητρόπολη αλλά ξέχασε παντελώς να τον ρωτήσει τι έκανε ως υπουργός στα θρησκευτικά. Μάλλον εσείς καταλαβένεστε για το κακαλό της πατρίδας και της θρησκείας πάντα....

Ανώνυμος είπε...

Δεν το πιστεύω ότι τσακώνεστε για τα κόμματα. Ακόμη;

Μὴ πεποίθατε ἐπ᾿ ἄρχοντας, ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία.

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση: Μάλλον εσείς καταλαβαίνεστε για το καλό της πατρίδας και της θρησκείας πάντα....
Η διόρθωση όχι τίποτα άλλο γιατί θα μας την πεις αφού σου χαλάμε και το κομματικό χριστεμπόριο

Ανώνυμος είπε...

Συνάντηση του ΣΥΔ (Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών) με τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ.

http://t-zine.gr/synantisi-tou-syd-me-ton-tomearchi-dikeosynis-diafanias-ke-anthropinon-dikeomaton-tis-nd

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)