3/9/19

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. διατηρεί τα Θρησκευτικά Φίλη - Γαβρόγλου και στα ΕΠΑΛ

Γράψαμε πριν λίγες μέρες ότι με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη Η κυβέρνηση της Ν.Δ. διατηρεί τα Θρησκευτικά Φίλη - Γαβρόγλου στα Δημοτικά Σχολεία. Με νέα απόφαση ορίζεται η «Διδακτέα Ύλη και Οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων Γενικής Παιδείας της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. και της Δ΄ τάξης (4ετούς) Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. σχ. έτους 2019-2020».

Με την απόφαση αυτή, για τα Θρησκευτικά καθορίζεται η συνέχιση εφαρμογής των Θρησκευτικών Γαβρόγλου. Συγκεκριμένα η εγκύκλιος αναφέρει ότι:

Για το μάθημα των Θρησκευτικών στην Α΄ (Ημερησίου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ) για το σχ. έτος 2019-2020 ισχύουν η ύλη και οι οδηγίες διδασκαλίας, όπως έχουν οριστεί σύμφωνα με το με αριθ. πρωτ. 168781/Δ2/09-10-17 έγγραφο του ΥΠΠΕΘ σχετικά με τη «Οδηγίες Διδασκαλίας για το μάθημα των Θρησκευτικών στα Ημερήσια και Εσπερινά Λύκεια για το σχολικό έτος 2017-2018».

Για το μάθημα των Θρησκευτικών στη Β΄ τάξη Ημερησίου ΕΠΑ.Λ για το σχ. έτος 2019-2020, ισχύουν επίσης η ύλη και οι οδηγίες διδασκαλίας, όπως έχουν οριστεί σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. 168781/Δ2/09- 10-17 έγγραφο του ΥΠΠΕΘ σχετικά με τη «Οδηγίες Διδασκαλίας για το μάθημα των Θρησκευτικών στα Ημερήσια και Εσπερινά Λύκεια για το σχολικό έτος 2017-2018».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας πραγματικός άνθρωπος του Θεού είπε:

Η προηγούμενη κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ) κτυπούσε την Ορθόδοξη Εκκλησία, άμεσα-γρήγορα-φανερά.
Η Ν.Δ. κτυπά την Ορθόδοξη Εκκλησία, σιγά σιγά και ανεπαίσθητα.

* * *

Άραγε θα τα καταλάβετε κάποια στιγμή, αυτά τα πράγματα;

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος και Ντροπή!

Περιμένουμε από την Ν.Δ. να πετάξει εκεί που αξίζουν τα θρησκειολογικά Θρησκευτικά!
Στον κάλαθο των αχρήστων!


Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει η ΝΔ ,μια χαρά είναι τα Θρησκευτικά,ο εκπαιδευτικός αποφασίζει την ύλη που θα διδάξει,ας κάνει μόνο κείμενα Ορθόδοξα.Ο σκοπός ήταν να πέσει η άθεη κυβέρνηση και αυτό επετεύχθη. Εξάλλου αυτοί που έφτιαξαν τα ΝΠΣ σχεδόν όλοι δεξιοί είναι.Μην δημιουργούμε προβλήματα και έρθουν πάλι οι άλλοι, και τότε;

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος, 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:38 μ.μ.

Αδελφέ, πιο Νεοδημοκράτης πεθαίνεις...

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)