1/2/20

Υπέκυψε άμεσα στις απαιτήσεις ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση της Ν.Δ.

Δεν προλάβαμε να διατυπώσουμε το ερώτημα «Λέτε να υποκύψει και πάλι η κυβέρνηση στις «προοδευτικές» φωνές αυτού του τόπου;» σχετικά με το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας για την ημερίδα «Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση».
Η αντίδραση της Νίκης Κεραμέως ήταν
άμεση συμμόρφωση προς τις απαιτήσεις των «προοδευτικών δυνάμεων»! Με εντολή της ανακαλείται το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας (υπ’ Αριθμ. Πρωτ. Φ16/11644/Δ2/28-01-2020) με θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με την ημερίδα ‘’Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση’’ της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων ‘’Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ’’ για εκπαιδευτικούς Π.Ε. και Δ.Ε. και για μαθητές/τριες Λυκείων της Περιφέρειας Αττικής – Φεβρουάριος 2020 – σχ. Έτ. 2019-2020».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αναρωτιέμαι: ήταν απαίτηση μόνο του ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει το ΣτΕ, απαντάει η Κεραμέως: Θα συμμορφωθούμε σε κανένα χρόνο και βλέπουμε...

Μιλάει ο Τομέας Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ: Συμμόρφωση Κεραμέως εντός ολίγων ωρών!

Τελικά δεν φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς εμπιστεύεται τα μέλη του γιατί έχουν τις ίδιες απόψεις. Τουλάχιστον στα θέματα πίστεως, είναι εντελώς ίδιοι!!! Τί, όχι;

Ανώνυμος είπε...

Ο στρουθοκαμηλισμός είναι το μόνιμο πρόβλημά. Άσε το ΣΥΡΙΖΑ άλλος έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης και των αποφάσεων. Σημειωτέον προχθές γιορτάσαμε τη χειρότερη ξεφτίλα για τους τρεις Ιεράρχες. Ξέχασα και το μακεδονικό που θα αγωνιζόμασταν για καλύτερους όρους τουλάχιστον στη συμφωνία. Όσοι δεν είναι εγκάθετοι είναι πραγματικά ...

Ανώνυμος είπε...

@1 Φεβρουαρίου 2020 - 8:40 π.μ.
Όχι αγαπητέ μου. Για τα θρησκευτικά θα προσποιηθούν πως τα τα ορθοδοξεύουν. Εξάλλου έτσι θα τα εκπαραθυρώσουν πιο γρήγορα.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)