4/12/09

Βαρθoλομαίος – Τρεμόπουλος: «πράσινοι» συναγωνιστές

Tην είδηση διαβάσαμε στη romfea.gr: «Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, γνωστό για τη συμβολή του στις προσπάθειες προστασίας του περιβάλλοντος, θα έχει σήμερα στις 5.30 το απόγευμα στο Φανάρι ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος».
Πράσινος Πατριάρχης ο ένας, πράσινος ευρωβουλευτής ο άλλος όλο και κάτι χρήσιμο θα έχουν να συζητήσουν για την προστασία του πρασίνου.
Για να σοβαρευτούμε λίγο......
Ο κ. Τρεμόπουλος πρεσβεύει ανθελληνικές και αντιχριστιανικές θέσεις, όπως είναι γνωστό στους πάντες. Γιατί ο Πατριάρχης δεν του έδειξε «κόκκινη κάρτα» αλλά τον δέχεται στο Φανάρι; Δεν αντιλαμβάνεται ότι με τον τρόπο αυτό τον αναγνωρίζει και του δίνει κύρος;
Και κάτι ακόμη. Αυτή η θεωρία του «πράσινου Πατριάρχη» και των αγώνων Βαρθολομαίου για το περιβάλλον μοιάζει με «πράσινα άλογα» και πάντως σίγουρα είναι ένα από τα πολλά «άλογα» (χωρίς πνευματική λογική) που «πράσσει» ο Πατριάρχης. Ας μη λησμονούμε ότι στο όνομα του κοινού αγώνα για το περιβάλλον ο Πατριάρχης συμπροσεύχεται με αλλόθρησκους και αλλόδοξους και «προστατεύει το περιβάλλον» μολύνοντας την Πίστη.

2 σχόλια:

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Τι λέτε κύριε θεολόγε μας;

Να δείξει ο Παναγιότατος του κ. Τρεμόπουλου "κόκκινη κάρτα";

Δεν είμαστε καλά!

Μην τον προσκαλέσει σε καμιά εν πλω οικολογική κρουαζιέρα φοβάμαι και εσείς περιμένατε "κόκκινη κάρτα"; Ολοπράσινη αδελφέ μου.

Αλλωστε τι σόι "πράσινος" πατριάρχης θα ήταν αν καλωσόριζε τον αρχηγό των πράσινων με "κόκκινη κάρτα";

Πράσινη πρασινίλα πλάκωσε! Σε όλα τα επίπεδα. και ο Αγιος Θεός ας βάλει το χέρι Του.

Ανώνυμος είπε...

Ναι μεν, αλλά κια κάποιοι "θεολόγοι" μολύνουν και το περιβάλλον και την πίστη!!!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)