6/7/10

Οι εν Ελλάδι εικονομάχοι

Λίγοι, γνωστοί σε όλους πλέον και τραγικά μόνοι είναι οι εν Ελλάδι εικονομάχοι. Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων, μια –δυό Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και πέντε έξι δικηγόροι είναι όλοι κι όλοι οι εν Ελλάδι εικονομάχοι. Όλοι αυτοί συντονισμένοι μεταξύ τους προσπαθούν να πετύχουν το παράλογο για την Ορθόδοξη Ελλάδα στόχο της αποχριστιανοποίησης της παιδείας και της πατρίδας ολόκληρης. Ζητούν την αποκαθήλωση των εικόνων από τις σχολικές τάξεις και τις αίθουσες των δικαστηρίων, την διαγραφή του θρησκεύματος από τα Απολυτήρια των μαθητών, την χορήγηση δικαιώματος απαλλαγής από τα Θρησκευτικά σε όλους τους μαθητές, τη μετατροπή του μαθήματος σε θρησκειολογία. Άσχετοι με τα της χριστιανικής Πίστεως κάνουν ατέλειωτες παρεμβάσεις για θέματα χριστιανικής πίστεως......
Ερωτήσεις στη Βουλή, Δελτία τύπου με τα οποία ο ένας «καλοδέχεται» τις πρωτοβουλίες του άλλου και εκφράζει τη «μεγάλη ικανοποίηση» του για τις παρεμβάσεις κατά του χριστιανισμού, άρθρα στις γνωστές μεγαλοεφημερίδες.
Όλοι αυτοί προξενούν πια μόνο το γέλιο της πλειονότητας των Ελλήνων. Κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά. Τα κόμματα της συριζιακής αριστεράς διασπώνται και διαλύονται, οι δικαστές απορρίπτουν τα αντιχριστιανικά αιτήματα των εικονομάχων δικηγόρων και οι ΜΚΟ απεγνωσμένα ψάχνουν μια στήλη στις εφημερίδες για να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους.
Κι όμως. Ακόμη και αυτός ο εν πολλοίς αδιάφορος λαός της Ελλάδος, που μοιάζει μισοκοιμισμένος πνευματικά και εθνικά, στις δημοσκοπήσεις ζητά την παραμονή των εικόνων στις τάξεις και απορρίπτει τα αιτήματα της μικρής αυτής ομάδας εικονομάχων.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πωπω... έτσουξε

Αντιοικουμενιστής είπε...

Κάποια στιγμή οφείλουμε όλοι όσοι αγαπούμε την Αγία μας Ορθοδοξία και την αιματοποτισμένη φιλτάτη ημών Πατρίδα να ξεσκεπάσουμε τον ομφάλιο λώρο που συνδέει τον σύριζα, τις εν Ελλάδι τεκτονικές στοές και την νέα τάξη πραγμάτων με 1. μητροπολίτες και επισκόπους, 2. καθηγητές θεολογικών σχολών, 3. νεοφανείς και πρόσφατα ιδρυμένους "σύνδεσμους θεολόγων", ως αντίπαλοι του ΠΟΕ. Είναι επιτακτικό χρέος όλων ημών προς την Αγία μας Εκκλησία και την Πατρίδα μας...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως-λέω τώρα εγώ-μήπως θα πρέπει μερικά θέματα,που άπτονται της πνευ
ματικής ζωής,αλλά και της ασφάλει-
ας του λαού να τεθούν σε ΔΗΜΟΨΗΦΙ-
ΣΜΑ!Έτσι θα δούμε τι θα βγει και ΠΟΣΟ δημοκράτες είναι οι εν λόγω κύριοι!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός γελοίος έγραψε το πρώτο σχόλιο; Κανένας του ΣΥΡΙΖΑ (στον ανθελληνισμό-αντιχριστιανισμό);

Φ.

Ανώνυμος είπε...

http://antiparakmi.blogspot.com/2010/04/25-2.html

http://antiparakmi.blogspot.com/2010/03/blog-post_29.html

Για να μην ξεχνάμε μερικά προσωπάκια!!

Εδώ και μήνες ΣΥΡΙΖΑ και ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ (όπως αποκαλύπτεται και από τις δεκάδες φωτογραφίες) ενώθηκαν με στόχο την Ορθόδοξη Εκκλησία.
Οι νεροκουβαλητές της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης αποκαλύπτονται στις παραπάνω αναρτήσεις.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)