19/11/10

Την κατάργηση του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας Αθήνας ζητά ο Υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος

πηγή: Επίσημη ιστοσελίδα Υφυπουργού Παιδείας Ιωάννη Πανάρετου

Πανάρετος για κατάργηση Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας Αθήνας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι φοιτήτρια του Τμήματος Κοινωνικης Θεολογίας. Δυστυχώς ο υφυπουργος έχει δίκαιο. Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι καθηγητές περνάνε τους φοιτητές με πολύ εύκολο τρόπο. Προσωπικά μου έχει τύχει σε γραπτή εξέταση ο βοηθός καθηγητή, όταν αποχώρησε ό καθηγητής από το αμφιθέατρο, όχι απλως να κάνει τα στραβα μάτια σ΄αυτους που αντιγράφουν, αλλά να παροτρύνει τους φοιτητές να ανοίξουν ΄τα βιβλία και να αντιγράψουν!!
Μ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι όπως τα λέει η Μ.

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία σε ένα Τμήμα δε σημαίνει ότι πρέπει να πάψει να λειτουργεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να πάρουν σειρά και άλλα Τμήματα (όχι μόνο Θεολογικά) όπου είναι γνωστό τοις πάσι πώς γίνονται οι αξιολογήσεις...βλ. ΑΠΘ.
Άλλη είναι η λύση...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο, ότι δεν είναι λύση η κατάργηση του Τμήματος! Γιατί είναι η λογική "πονάει κεφάλι - κόβει κεφάλι!" Οι σημερινοί κυβερνώντες ψάχνουν να βρούν τρόπους να κτυπήσουν την Εκκλησία! Δυστυχώς τους δίνουμε δικαιώματα! Τα Ελληνικά Παεπισήμια έχουν γενικώς απαξιωθεί! Μόνο το τμήμα Κινωνικής Θεολογίας τους φταίει και πρέπει να καταργηθεί; Και είναι σωστό αυτό που γράφεται ότι το γνωστικό αντικείμενο είναι το ίδιο με το Τμήμα Θεολογίας και άρα δεν έχει λόγο υπαρξης το Τμήμα Κονωνικής Θεολογίας;

Ανώνυμος είπε...

Το οτι το τμήμα δεν λειτουργει σωστά σημσίνει ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν κάνουν τη δουλεια τους σωστα και καλό θα ήταν να παραιτηθούν παρά να κλείσει το τμήμα.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)