22/2/11

Ξεκίνησαν οι εργασίες της Διορθοδόξου Προπαπαρασκευαστικής Επιτροπής στη Γενεύη

Διαβάστε και Ιωάννης Τάτσης, Οικουμενικήν Σύνοδον συγκροτούν μόνον θεούμενοι επίσκοποι
πηγή: συν-οδοιπορία
Στο Σαμπεζύ της Γενεύης ξεκίνησε σήμερα υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περγάμου κ. Ιωάννου η Διορθόδοξος Προπαρασκευαστική Επιτροπή για την οργάνωση της Μεγάλης Πανορθοδόξου Διασκέψεως.
Στις εργασίες της επιτροπής που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, λαμβάνουν μέρος εκπρόσωποι από όλα τα Πατριαρχεία και τις αυτοκέφαλες εκκλησίες.
Την Εκκλησία της Ελλάδος μετά από απόφαση της Ιεράς Συνόδου εκπροσωπεί ο Σεβωασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.
Δείτε φωτογραφίες πατώντας το Διαβάστε περισσότερα
Διορθόδοξος Προπαρασκευαστική Επιτροπή

2 σχόλια:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ν. είπε...

Εφ'όσον η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να στείλει ως εκπρόσωπό της τον Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στη Γενεύη με σκοπό να μετέχει στις εργασίες της διορθόδοξης προπαρασκευαστικής επιτροπής για την αναμενόμενη σύνοδο, καταλαβαίνει και ο πιο αδαής και άσχετος για τί είδους σύνοδο πρόκειται. Όπως πολύ σωστά τονίζει στο άρθρο του ο κ. Τάτσης η σύνοδος αυτή πρέπει να αποτελείται από ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ κυριολεκτικά επισκόπους, οπότε με την συμμετοχή όλων αυτών που αποτελούν την αφρόκρεμα του Οικουμενισμού αντιλαμβανόμαστε ότι θα είναι μία σύνοδος που δεν θα έχει καμμία σχέση με τις προγενέστερες ορθοδόξους συνόδους και εκ προοιμίου ως ληστρική μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε μόνο και μόνο από τους συμμετέχοντες. Γιατί άραγε δεν εστάλη ο Πειραιώς ως εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου, μήπως γιατί θα αποτελούσε εξαίρεση;

Αντιοικουμενιστής είπε...

Θα παρακολουθήσω με "εξαιρετικό" ενδιαφέρον τις εργασίες της προπαρασκευαστικής επιτροπής κρατώντας ένα ποτήρι σόδα για την χώνεψη...Ο άνθρωποι αυτοί δουλεύουν συστηματικά για την διάλυσης της Αγίας μας Εκκλησίας. Στην πόλη Christianchurch (Εκκλησία Χριστού) της Νέας Ζηλανδίας έγινε σεισμός Μέγας και κατέπεσαν πολλά κτίρια. Είναι συμπτωματικό ή τυχαίο; Τώρα ποιοι εργάζονται συστηματικά και μεθοδικά για το γκρέμισμα της Αγίας μας Ορθοδόξου Εκκλησίας μπορείτε να τους θαυμάσετε! Φωτογραφίζονται υπέροχα!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)