11/7/11

Νέος Πρόεδρος και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Ποιμαντικό Τμήμα της Θεολογικής Θεσσαλονίκης:
Νέος πρόεδρος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εξελέγη ο καθηγητής Αθανάσιος Καραθανάσης.
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος του ίδιου Τμήματος εξελέγη ο καθηγητής του Κανονικού Δικαίου Θεόδωρος Γιάγκου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ευχηθούμε να αγωνιστούν και οι δύο αξιότιμοι καθηγητές, ώστε να μην κλείσει το τμήμα τους, όπως έγινε με αυτό της Αθήνας.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Καραθανάσης είναι αξιολογώτατος καθηγητής με σπουδές θύραθεν και θεολογίας και με απήχηση στον ευρύτερο πνευματικό κύκλο των λογίων και διανοουμένων λόγω και των ιστορικών θεμάτων με τα οποία ασχολείται.

Ανώνυμος είπε...

Καθηγητρια του τμηματος είναι η κ. Λιαλιου, αντιπρυτανης του ΑΠΘ, με αναγνωριση και κυρος, οποτε δεν νομιζω να επιτρεψει να κλεισει το τμήμα της

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως το κλεισιμο και αυτου του τμήγματος και η συγχώνευση του στο τμημα Θεολογιας, γαι να ενταχτεί μετα αυτό στη Φιλοσοφική σχολη είναι το σχέδιο που απεργάζονται οι νοσηροι εγκεφαλοι του υπουργειου Παιδειας.

Ανώνυμος είπε...

Το Ποιμαντικο Θεσσαλονικης εχει να επιδειξει σπουδαιο επιστημονικο εργο καθως συνεργαζεται και με αλλους επιστημονικους φορεις

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)