27/6/12

Οδηγίες για το αν πρέπει να παραιτηθεί ζητά ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων

Μέσα από τρισέλιδη επιστολή προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, έστειλε ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας, κ. Γιώργος Καλαντζής ζητά να δοθούν γενικές οδηγίες στους Γραμματείς των υπουργείων σχετικά με το αν πρέπει να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους ή όχι.
Ο κ. Καλαντζης μάλιστα, κάνει λόγο για όλους τους Γραμματείς που διορίστηκαν επί ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της προηγούμενης τριετίας και παραμένουν στις θέσεις τους. Με βάση δε την επιχειρηματολογία του λόγω της «πολύτιμης εμπειρίας» τους η πλειονότητα των Γραμματέων πρέπει να παραμείνει στη θέση της..
Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρόκειται να δεχτεί αυτή την πρόταση.

3 σχόλια:

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες του esos η γραμμή που δόθηκε από το ΠΑΣΟΚ στους Γενικούς και Εδικούς Γραμματείς του υπουργείου Παιδείας είναι να κάτσουν στα γραφεία τους και να μην φύγουν , δεδομένου ότι καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει πριν τις προγραμματικές δηλώσεις και πριν υπάρξει συνεννόηση για το ποια πρόσωπα θα αλλάξουν μεταξύ των τριών κομμάτων που συγκροτούν την κυβέρνηση.
http://thriskeftika.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9990.html

Ανώνυμος είπε...

Να φύγουν ΑΜΕΣΑ! ΑΡΚΕΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Γραμματέας Θρησκευμάτων έλεγε πριν λίγες μόνο μέρες:
"Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο νόμιμα εκλεγμένος Πρωθυπουργός της χώρας με 44%, επί 2 ολόκληρα χρόνια δέχθηκε τόνους λάσπης και αισχρών προσωπικών επιθέσεων που αποτελούν πλέον τον ορισμό του πολιτικού κανιβαλισμού. Η Συμφωνία που διέσωσε τη χώρα και την οποία σήμερα, σχεδόν όλοι αποδέχονται ως βάση για κάθε διαπραγμάτευση, επιτεύχθηκε από την Κυβέρνησή του με Αντιπρόεδρο και Υπουργό Οικονομικών τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Χωρίς αυτή τη Συμφωνία 10.397 Κληρικοί και Εκκλησιαστικοί Υπάλληλοι καθώς και 97 Μητροπολίτες, όπως και εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, σήμερα θα πληρώνονταν σε δραχμές".

Θέλει να μείνει τώρα στη θέση του ο μέγας ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ της πολιτικής ΓΑΠ.
Βρε, ούστ...

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)