22/8/13

Ουδέν νεότερον για τις μετατάξεις από το Υπουργείο, λέει η ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Σε Ανακοίνωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της η ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 στις 20:20 αναφέρει: "Σε συνέχεια της επείγουσας ανακοίνωσης που δημοσιεύσαμε στις 16/8/2013, σας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο από το ΥΠΑΙΘ, σχετικά με τις Υ.Α. για τις μετατάξεις στην Πρωτοβάθμια και σε διοικητικές θέσεις στις Δ/νσεις Δ.Ε.
Κατόπιν τούτου οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να λάβουν υπόψη τους μόνο τα μέχρι σήμερα δεδομένα".

Στην Eπείγουσα ανακοίνωση που είχε δημοσιεύσει την Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013 στις 20:00 η ΔΔΕ Αιτ/νίας ανέφερε ότι "Μετά την έκδοση των Υ.Α. για τις μετατάξεις στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και σε θέσεις διοικητικού προσωπικού στη Διεύθυνση Δ.Ε. και Ι.Ε.Κ. Αιτωλ/νίας και επειδή υπάρχουν ερωτηματικά για τα στοιχεία που περιλαμβάνουν οι παραπάνω αποφάσεις, συστήνουμε στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να αναμένουν και να μην βιαστούν να προβούν στη συμπλήρωση και καταχώρηση της σχετικής αίτησής τους".
Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης συμπεριλαμβανομένης και της ταυτοπροσωπίας του εκπαιδευτικού στις Διευθύνσεις θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως την Παρασκευή 23/8/2013 και ώρα 15.00.
Δείτε και 

Υπουργείο Παιδείας: Σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Εκπαίδευσης η ταυτοπροσωπία όσων υποβάλουν αίτηση μετάταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)