10/7/19

Η «Εφημερίδα των συντακτών» βάλλει εναντίον της Υπουργού Παιδείας για το κάλεσμα σε διάλογο με την Εκκλησία

Με ένα άρθρο γεμάτο ειρωνεία περιγράφει η «Εφημερίδα των συντακτών» την τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Παιδείας. Θέτοντας τίτλο «Με τη βοήθεια της... Εκκλησίας» αναφέρει μεταξύ άλλων: 

«Ποιες είναι οι βασικές προτεραιότητες της νέας υπουργού Παιδείας; Πολλές, μπορούμε να υποθέσουμε. Η ίδια, όμως, την μέρα ανάληψης των καθηκόντων της επέλεξε για μία και μόνη να είναι ξεκάθαρη. Για τη σχέση της με την Εκκλησία.
Τόνισε πως θέλει να κάνει μια «διακριτή αναφορά στα θρησκεύματα», απευθύνοντας γενικό κάλεσμα στο σύνολο της ελληνικής Εκκλησίας: «Καλώ όλους τους ιεράρχες, τους ιεροδιδασκάλους και τους σχετιζόμενους φορείς να συνδράμουν στο έργο μας και να καταθέσουν τις γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία τους, να είναι σε έναν ανοιχτό διάλογο με το υπουργείο».
Δεν εξηγείται εύκολα, αλλά σίγουρα έχει το νόημά της η αγωνία της κ. Κεραμέως για τη θρησκευτική ελευθερία και την ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης στη χώρα μας.
Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο συνταγματικός νομοθέτης περιγράφει τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας, προστατεύει τη θρησκευτική ελευθερία και προβλέπει, μεταξύ των βασικών αποστολών του κράτους, την ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης. Και σκοπεύουμε να υπηρετήσουμε όλες αυτές τις επιταγές».
Η προτεραιότητά της
Είναι προφανές πως η κ. Κεραμέως όχι μόνο δείχνει την προτεραιότητά της στο θρήσκευμα, αλλά βλέπει και κινδύνους. Θα τους εξηγήσει, ελπίζουμε. Οπως και τις υπόλοιπες προτεραιότητές της, τις οποίες παρέπεμψε στις προγραμματικές δηλώσεις. Καμία αγωνία εδώ. Καμία κουβέντα. Ούτε για τα αμιγώς εκπαιδευτικά, ούτε καν για τα επείγοντα, όπως το άνοιγμα των σχολείων.
Με τούτα και με κείνα, η υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης της Ν.Δ. κατάφερε κι έκανε εντύπωση. Ηταν πολύ δύσκολο να θυμηθούμε αν, κατά τη Mεταπολίτευση, υπήρξαν υπουργοί οι οποίοι από την τελετή κιόλας της παραλαβής των καθηκόντων τους ζήτησαν τη βοήθεια της Εκκλησίας...».
Δεν εκπλήσσουν οι δημοσιογράφοι της «Εφημερίδας των συντακτών». Γνωστοί υπέρμαχοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πολέμιοι του χριστιανικού μαθήματος των Θρησκευτικών. Παρείχαν πλούσια φιλοξενία στους θεολόγους του ΚΑΙΡΟΥ και τους συντάκτες των νέων Προγραμμάτων Σπουδών προπαγανδίζοντας υπέρ των «νέων Θρησκευτικών». Ακόμη και όταν το ΣτΕ ακύρωσε τα «νέα Θρησκευτικά» εκείνοι πρώτοι έσπευσαν να προβάλουν την άποψη της μειοψηφίας των δικαστών του ΣτΕ που διαφώνησαν με την απόφαση της Ολομέλειας!
Θα συμφωνήσουμε με την εφημερίδα ότι «σίγουρα έχει το νόημά της η αγωνία της κ. Κεραμέως για τη θρησκευτική ελευθερία και την ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης στη χώρα μας» με δεδομένη μάλιστα τη θέση της Υπουργού κατά το παρελθόν ότι οι αποφάσεις του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά πρέπει να εφαρμοστούν.
Οι συντάκτες της «ΕφΣυν» στο μεταξύ μπορούν να ετοιμάζουν τους βαρύγδουπους τίτλους για «επιστροφή στον Μεσαίωνα» και «ακραίο συντηρητισμό» μόλις η εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ γίνει πράξη από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην εθελοτυφλούμε...
Η κ. Κεραμέως ανήκει στο ίδρυμα Rockefeller και φέτος μετείχε στην Bilderberg!
Δεν θα τολμήσει να κάνει ούτε μισή γραμμή από όσα έχει εξαγγείλει...
Εδώ θα είμαστε και θα το ξαναλέμε...

Ανώνυμος είπε...

Δεν περιμέναμε διαφορετική τοποθέτηση από τη συγκεκριμένη εφημερίδα, που αποτελεί δημοσιογραφική συνέχεια της αλήστου (αρνητικής εννοείται) μνήμης "Ελευθεροτυπία". Στοιχίζεται στην ίδια εκκλησιομάχο και διεθνιστική γραμμή με εκείνη. Σε αυτήν έχουν βρει καταφύγιο οι κύκλοι που υπονομεύουν θρησκεία, πατρίδα και οικογένεια.Πρόκειται για όνειδος της δημοσιογραφίας.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Μήτσος είπε...

Μην ξεχνάμε ότι η «Εφημερίδα των συντακτών», και κάθε εφημερίδα, δεν είναι απλά φερέφωνο ενός κόμματος, αλλά φερέφωνο του συστήματος. Αυτή τη στιγμή, αυτό το φερέφωνο επιτελεί άριστα το έργο του, που δεν είναι κανένα άλλο από την πόλωση της πολιτικής σκηνής σε δυο προκατασκευασμένους μασονικούς πόλους.
Και απλά, με τα λεγόμενα του φερέφωνου, οι οπαδοί του συριζα θα κολλήσουν πιο γερά στον συριζα, ενώ οι οπαδοί της ΝΔ, βλέποντας την επίθεση, θα κολλήσουν πιο γερά στην ΝΔ. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή...
Μη βιάζεστε να χειροκροτήσετε την ΝΔ, γιατί και ο συριζα καλά το ξεκίνησε με το δημοψήφισμα, αλλά που το πήγε μετά είναι το θέμα. Επίσης, μη ξεχνάτε με ποια "Εκκλησία" θα το συζητήσει... Με τον Ιερώνυμο και την παρέα του εννοεί, και ξέρουμε όλοι τι πρεσβεύουν αυτοί. Δεν βγήκαν οι φάκελοι των θρησκευτικών μόνο από τον συριζα, αλλά και από τον Ιερώνυμο και την παρέα του.
Επίσης, ακόμα και αν δεν περάσουν οι φάκελοι των θρησκευτικών, τι κερδίσαμε; Θα περάσουν η σεξουαλική αγωγή, η αγωγή υπέρ την διαστροφής, κ.α. Και, τελικά, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη...

Θα ζητούσα από τον Θεό να μας λυπηθεί, αλλά από αυτά που ζω και βλέπω τελευταία δεν πιστεύω ότι αξίζουμε το έλεός Του. Μακάρι ο Θεός να φυλάξει τους χριστιανούς από αυτά που έρχονται, ακόμα και τους χλιαρούς σαν και εμένα.

Ανώνυμος είπε...

Μήτσο το ένα κακό είναι ολοφάνερα μικρότερο από τον άλλο κακό.
Δεν μπορούμε να τα εξισώνουμε, αλλά συμφωνώ μαζί σου ότι δεν πρέπει να είμαστε και ενθουσιασμένοι με κανένα. Εκτός και αν δούμε απτά δείγματα αλλαγής από το κυβερνών κόμμα.
Αλλά το να σε χτυπά η συγκεκριμένη φυλλάδα όταν προσπαθείς να δώσεις μια ανάσα Ελληνορθοδοξίας και Τάξης, σημαίνει πολλά καλά.

Μήτσος είπε...

@Ανώνυμος 12 Ιουλίου 2019 - 8:49 μ.μ.
Δε χρειάζεται να τα εξισώνουμε. Όλοι τους τέκτονες είναι και με αποδείξεις. Και όσοι δεν είναι, μέσα στην ΝΔ και στα υπόλοιπα κόμματα, είναι είτε "χρήσιμοι ηλίθιοι" που τους ξεγελούν και τους κάνουν ότι θέλουν τα συντεταγμένα "μεγάλα στελέχη" του κόμματος, είτε συμμορφώνονται με τη γραμμή του αντίχριστου κόμματος για να μη φάνε πόδι.

Για το ποιο κακό είναι μεγαλύτερο, τι είναι χειρότερο;
Η αλλαγή του Συντάγματος και των νόμων του κράτους στο να είναι ουδετερόθρησκα και πανθρησκειακά (πράγμα που δεν γίνεται νόμιμα με αναθεωρητική βουλή έτσι κι αλλιώς), η αντεθνική δράση του σύριζα (που και αυτή είναι άκυρη και αβάσιμη, τόσο σε νομικό, όσο και σε ιστορικό επίπεδο) και ο πόλεμος ενάντια στην διοίκηση της Εκκλησίας και στους κληρικούς ή προώθηση των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, της σεξουαλικής αγωγής και της ανωμαλίας στα σχολεία, και ποιος ξέρει πόσα άλλα που δεν μας τα είπαν προεκλογικά; Αυτοί μας είπαν ήδη 5 κακά μαντάτα με το καλημέρα! Κάτσε να περάσει κανένα έτος και θα τρίβουμε όλοι τα αυτιά και τα μάτια μας από αυτά που θα δούμε και θα ακούσουμε.

Σίγουρα όλα από τα παραπάνω είναι τραγικά, αλλά το τωρινό μάθημα υπέρ του οικουμενισμού δεν επρόκειτο να σταθεί για πολύ. Απορώ και πως στάθηκε τόσο. Μάλλον λόγω της ανοχής των διάφορων χριστιανικών συλλόγων που δεν έστειλαν το θέμα κατευθείαν στα διεθνή δικαστήρια ζητώντας αποζημιώσεις ικανές να φαλιρίσουν το κράτος και που δεν οργάνωσαν οι ίδιοι καταλήψεις στα σχολεία. Κανένα διεθνές δικαστήριο δεν θα ενέκρινε τις παρανομίες του σύριζα, σύμφωνα με το ατομικό δικαίωμα στην θρησκευτική ελευθερία. Για τις τσιπαρισμένες ταυτότητες, την σεξουαλική αγωγή και τις εμετικές εβδομάδες διαρκείας που σχεδιάζει ο Κούλης δεν ξέρω ποιος δύναται να μας βοηθήσει...

Συγκεκριμένα για την κυρία του υπουργείου "παιδείας", θεωρώ ότι ΟΛΟΙ όσοι πέρασαν από την θέση της ήταν διαλεγμένοι, και "ένας και ένας". Και χρειάζεται μεγάλη αφέλεια για να πιστέψει κανείς ότι αυτό ήταν τυχαίο ή ότι η τωρινή θα είναι διαφορετική. Όπως έλεγε ένα ρητό του Κένεντι: "Things do not happen. Things are made to happen.". Δεν υπάρχει τύχη σε αυτά τα πράγματα. Κάποιοι δουλεύουν, και δουλεύουν μεθοδικά. Και κάποιοι άλλοι περιμένουν βοήθεια εξ' ουρανού στα δεινά που οι ίδιοι ψηφίζουν ή ελπίζουν στην τύχη.

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά περιμένω χειρότερα από την ΝΔ.
Αλλά και λίγο καλύτερα να είναι, ποιο το όφελος;
Πάλι στην ίδια κατεύθυνση κινούμαστε.
Ίδιος προορισμός, άλλο μονοπάτι.

Και την επόμενη φορά θα ξαναβγεί ο σύριζα.
Δεν πρόκειται να μείνει για πάντα στην εξουσία η ΝΔ και με τόσα τραγικά που έκανε ο σύριζα δεν έχασε σχεδόν καθόλου ποσοστά.
Απλά, οι συριζαίοι ήρθαν εδώ για να μείνουν.
Είναι το νέο πασόκ, όπως λένε πολλοί.
Αυτό τα λέει όλα...

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου Μήτσο 12:07 π.μ.
Όλα αυτά τα νεοεποχίτικα που σχεδιάζει η Ν.Δ. και γράφεις και πάλι δεν θα τα κάνει με τον ίδιο φανατισμό και την ίδια μανία που θα τα έκανε η Εκκλησιομάχος και Εθνομηδενιστική Ακροαριστερά. Είναι φανερό αυτό.

Δες για παράδειγμα τί είπε η Κεραμεώς και τί έκαναν οι Ακροαριστεροί στην Παιδεία και στη στάση τους απέναντι των καλών αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα Θρησκευτικά.

Δες για το θέμα του μητροπολίτη Αμβρόσιου στις διάφορες τοποθετήσεις του πώς αντέδρασε η Ακροαριστερά και πώς σιώπησε η Ν.Δ.

Δες τον νόμο της Ακροαριστέρας που έβγαλε τόσους βαρυποινίτες .

Δες την κατάργηση του αντιβλασφημικού νόμου από την Ακροαριστερά

Δες την αλλαγή του νέου ποινικού κώδικα από την Ακροαριστερά που αποφυλακίζονται πλήθος άλλοι και αντέδρασε και η ένωση εισαγγελέων στην αλλαγή.

Δες τόσα εθνομηδενιστικά και εκκλησιομαχικά από την Ακροαριστερά.

Δεν λέμε ότι είναι άγια η Ν.Δ. αλλά δεν είναι και Εκκλησιομαχική Ακροαριστερά!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ειρωνεύεται;
Δηλαδή η συγκεκριμένη ακατάλληλη εφημερίδα τί ήθελε αντι γι΄ αυτά;

Αντί για επενδύσεις ήθελε Φτώχεια;
Αντί για Ορθοδοξία ήθελε Αθεϊα;
Αντί για Αστυνομική Τάξη ήθελε Ανομία-Αταξία-Αναρχία;

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει;

Μήτσος είπε...

@Ανώνυμος 14 Ιουλίου 2019 - 6:38 μ.μ.
Δική μου άποψη :
Αυτή η εφημερίδα, όπως και οι περισσότερες αν όχι όλες οι εφημερίδες και όλα τα βοθροκάναλα, θέλουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορεί να φέρει μια παγκόσμια δικτατορία.
Τα εμπόδια αυτή τη στιγμή είναι:

1) Η Αμερική (που είναι ο κύριος παίχτης που προωθεί αυτήν την κατάσταση) δεν έχει καταφέρει να εξαφανίσει και να υποτάξει χώρες όπως η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν, κ.α.
2) Οι λαοί είναι ευχαριστημένοι με την κατάσταση στα έθνη-κράτη τους και δεν θέλουν μια μορφή παγκόσμιας διοίκησης που θα φέρει τα πάνω κάτω.
3) Κάποιοι λαοί έχουν ισχυρή (πολιτιστική, εθνική, θρησκευτική, κτλ) ταυτότητα και ξεχωρίζουν τους εαυτούς τους ανάμεσα στους άλλους λαούς.

Στην ευρώπη αυτή τη στιγμή δικτατορία καλά κρατεί, έστω και κεκαλυμμένη.
Αλλά για να προχωρήσει το πράγμα πρέπει να πολεμήσουν αυτά τα τρία πιο πάνω.
Επομένως, μόνο και μόνο επειδή αυτά που αναφέρεις πιο πάνω θα μπορούσαν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, θα σου απαντούσα "ναι".
Εξάλλου, δεν έχεις ιδέα τι χρήμα και διαπλοκή χρειάζεται για να ανοίξεις κανάλι ή εφημερίδα. Κανείς δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας του και κανείς από αυτούς δεν επηρεάζεται από αυτά που λες. Ακόμα και αν η Ελλάδα χαθεί από το χάρτη, αυτοί θα είναι μια χαρά.

Μήτσος είπε...


@Ανώνυμος 13 Ιουλίου 2019 - 4:32 μ.μ.
Κατ' αρχάς για μένα δεν υπάρχει ακροαριστερά και ακροδεξιά.
Αν είσαι αριστερός ή δεξιός είσαι αυτόματα ακραίος.
Γιατί είναι εξωφρενικό, άκρως επικίνδυνο και ηλίθιο να εγκλωβίζεις το νου σου σε τέτοιες λογικές και ιδεολογίες. Στην πολιτική χρειάζεται ρεαλισμός και σκέψη, όχι ιδεολογίες.

Ο λόγος που η αριστερά συμπεριφέρεται έτσι όπως συμπεριφέρεται, είναι επειδή αυτός είναι ο θεατρικός ρόλος που της έχει δοθεί και γιατί αυτό έχει ζήτηση από μεγάλες μερίδες της ελληνικής κοινωνίας. Παρόμοιο ρόλο με φανατικές θέσεις και πράξεις είχε η Χ.Α. . Και η αυτή, αν έβγαινε, με τον ίδιο φανατισμό θα ενεργούσε. Αλλά μπορώ να σε βεβαιώσω ότι δεν θα ενεργούσε για το συμφέρον της Εκκλησίας και της Πατρίδος, όπως ισχυρίζεται. Ο αρχηγός της λατρεύει τον "έξω από δω", για να μην ξεχνιόμαστε... Το ίδιο ισχύει και για την ΝΔ, με τους μασόνους υπουργούς.

Το θέμα είναι πως κάποια πράγματα δεν μπορεί να τα κάνει η αριστερά χωρίς να χάσει τους ψηφοφόρους της και κάποια πράγματα δεν μπορεί να τα κάνει η δεξιά χωρίς να χάσει τους ψηφοφόρους της. Μαζί όμως, μετά από πολλές εναλλαγές εξουσίας αλληλοσυμπληρώνονται. Και όπως είπε και ο δρακουμέλ τζούνιορ, "το κράτος έχει συνέχεια". Και με την μεταξύ τους διένεξη και προκλητικότητα φανατίζουν τους ψηφοφόρους τους και αποκτούν μεγάλη κομματική βάση, εξαφανίζοντας τα μικρότερα κόμματα.

Εσύ τώρα πιστεύεις ότι μπορεί να κρατηθεί στην εξουσία για πάντα η ΝΔ. Μπορώ να σε βεβαιώσω ότι ούτε η ΝΔ το θέλει αυτό. Τα εκατομμύρια που βγάζουν τα πρωτοκλασάτα μέλη της δεν είναι για να παραμείνουν στην εξουσία, ούτε για να βοηθήσουν την Ελλάδα. Είναι για να παράξουν έργο προς την επιθυμητή για αυτούς κατεύθυνση. Φυσικά και ο δρακουμέλ τζούνιορ δεν πρόκειται να κάνει τα ίδια που έκανε ο συριζα. Θα κάνει πράγματα που συμπληρώνουν αυτά που έκανε το σύριζα και δεν θα αναιρέσει αυτά που έκανε το συριζα. Αλλά και αν αναιρέσει μερικά ασήμαντα για αυτούς, δε θα χαθεί και ο κόσμος. Αλλά και σημαντικά να είναι, με 5 βήματα μπροστά και 1 πίσω, πάλι μπροστά πάνε. Εμείς οι Έλληνες δεν ξέρω αν καταλαβαίνουμε που μας πάνε...

Αλλά εδώ θα είμαστε μετά από λίγο καιρό με την ΝΔ, για να τα πούμε.

Για την κάρτα του πολίτη, το τζαμί στην Αθήνα, το τάμα του Έθνους, για τα gay pride, και πόσα άλλα δεν νοιάζεστε πάντως.
Προκειμένου να μη βγει ο σύριζα παίζει να δεχτείτε να βάλετε και τσιπ με το 666 πάνω σας. Θυμάμαι ένα blog στο internet που είχε φάει ζωντανούς κάποιους χριστιανούς (άγνωστης πνευματικής ποιότητος αλλά χριστιανούς) που ήταν οργανωμένοι σε κόμμα, επειδή δεν πολεμούσαν την κάρτα του πολίτη. Ολόκληρο blog είχε αφιερώσει ο άτιμος! Τώρα, επί τόσες κυβερνήσεις αντίχριστων που προώθησαν κάρτες τραπέζης και την κάρτα του πολίτη δεν έβγαλε ούτε κιχ αυτό το blog. Και φαντάζομαι ότι ούτε επί ΝΔ θα βγάλει. Επομένως, δεν ήταν η κάρτα το πρόβλημα που είχε. Απλά, όπως όλοι οι Έλληνες, η συμπάθεια και η αντιπάθεια που έχουμε σε άτομα και κόμματα, μας κάνει να κάνουμε βλακείες. Απλά ξεχάστε τα συναισθήματά σας και σκεφτείτε. Δε θα πάθετε τίποτα...

Όπως και να ΄χει, η ΝΔ είναι εδώ. Και ο σύριζα ήρθε για να μείνει. Να δούμε που θα βγει το όλο πράμα. Ως πότε θα ψηφίζουμε αυτόν που φαίνεται λιγότερο αντίχριστος από όλους τους αντίχριστους της βουλής και ως πότε θα πολεμάμε τα κόμματα με χριστιανούς πολιτικούς μόνο και μόνο επειδή τα μέλη τους δεν είναι άγιοι.

Γενικά, καταλαβαίνω την λογική σου, αλλά δεν συμφωνώ. Με αυτή τη λογική πορευτήκαμε τόσα χρόνια και να που φτάσαμε. Και που θα φτάσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς κάνεις λάθος Μήτσο και πάλι 10:12 μ.μ.

Εδώ που φθάσαμε φθάσαμε διότι έχουμε αποστατήσει από τον Θεό και έχουμε πορευτεί με βάση κάθε είδους αμαρτίες! Δεν φθάσαμε σ΄ αυτά τα χάλια, επειδή βλέπουμε τα τρις-χειρότερα της Ακροαριστεράς από την Δεξιά!

Μεγάλοι πνευματικοί άνδρες συμβούλευαν να ψηφίζουμε τον λιγότερο κακό. Και λιγότερο κακό κόμμα σε σχέση με την Ακροαριστερά είναι η Ν.Δ.
Αυτό είναι ολοφάνερο.

Συμφωνώ ότι και οι δύο ακούν εντολές της Νέας Τάξης. Δυστυχώς.
Αλλα και πάλι διαφέρουν ΠΟΛΥ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , στη στάση τους απέναντι στην Εκκλησία, στην Ασφάλεια, στο Έθνος, στην Τάξη.

Είναι φανερό και είναι συγκεκριμένα τα παραδείγματα που δεν μπορείς να τα αρνηθείς και να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου.

Τα παραδείγματα του σχολίου 13 Ιουλίου 2019 - 4:32 μ.μ. είναι μόνο μερικό από τα πολλά! Δεν μπορείς να τα αρνηθείς όπως είπα και δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου.

Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε δίκαιοι και να ξεχωρίζουμε το ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ από το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ, όπως Είμαστε υποχρεωμένοι και να επιλέγουμε το τελευταίο, όταν δεν υπάρχει χριστιανικό κόμμα καλό να επιλέξουμε. Διαφορετικά αφήνουμε το ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ να κυβερνήσει την Πατρίδα μας. Μεγάλη η ευθύνη μας τότε ενώπιον των μελλόντων γενεών και ενώπιον του Θεού.

Α.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει πιο πατριωτικό κόμμα, έστω και μικρότερο, τότε είναι στην κρίση του καθενός να κάνει την επιλογή του.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)