17/9/19

Η Νίκη Κεραμέως καταργεί θρήσκευμα και ιθαγένεια από τα Απολυτήρια και το myschool

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
Τροποποίηση ρυθμίσεων αναφορικά με την αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στους τίτλους και στα πιστοποιητικά σπουδών

Σε συμμόρφωση με την υπ’ αριθ. 28/2019 Απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει δρομολογήσει την τροποποίηση των κείμενων ρυθμίσεων προκειμένου να μην αναγράφεται πλέον το θρήσκευμα και η ιθαγένεια στα στοιχεία που τηρούνται στο σχολείο και στους τίτλους και πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στο πληροφοριακό σύστημα «myschool».
Η Υπουργός  Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, δήλωσε σχετικά:
«Στόχος μας στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι να καλλιεργούμε διαρκώς ένα σχολικό περιβάλλον γνώσης, ελεύθερο, δημιουργικό, χωρίς αποκλεισμούς. Καταπολεμώντας κάθε είδους διάκριση, σεβόμενοι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. 
Παράλληλα μεριμνούμε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μαθητών, σύμφωνα με το εθνικό και ενωσιακό δίκαιο. Εν προκειμένω, κρίθηκε ότι η αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στους τίτλους και στα πιστοποιητικά σπουδών δεν είναι αναγκαία και πρόσφορη για την εξυπηρέτηση του σκοπού τους, ο οποίος συνίσταται αποκλειστικά στην παρακολούθηση της φοίτησης και στη βεβαίωση των επιδόσεων και της επιτυχούς περάτωσης των σπουδών του μαθητή. 
Στο πλαίσιο αυτό, προχωράμε άμεσα στις αναγκαίες τροποποιήσεις των σχετικών ρυθμίσεων, ώστε η συλλογή και επεξεργασία τέτοιων προσωπικών δεδομένων, σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, να είναι απολύτως συμβατή με τις απαιτήσεις του εθνικού και ενωσιακού δικαίου

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά από αυτή την εξέλιξη, εάν το ΣτΕ στις αναμενόμενες αποφάσεις επαναλάβει τη θέση ότι το ΜτΘ είναι "ομολογιακό" η υπαχρεωτικότητα του μαθήματος πάει περίπατο! Και ίσως πολύ σύντομα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος !!! Απαράδεκτο !!! Χίλιες φορές ΣΥΡΙΖΑ ,δεν θα περνούσε με τίποτα...τους κάναμε κυβέρνηση και μας το ξεπληρώνουν δόλια... τώρα τι κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι το 2008 (εγκύκλιοι Στυλιανίδη). Χωρίς θρήσκευμα σε απολυτήρια και ατομικά δελτία, η αίτηση απαλλαγής δεν ελέγχεται με τίποτε! Ότι και να γράψουν στην αίτηση είναι άνευ σημασίας!

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι εκτελεστή, ό,τι και να έχουν πει άλλα δικαστήρια ό,τι και να κάνει το ίδιο το Υπουργείο. Ακόμη και αν δεν κάνει κάτι το ΥΠΑΙΘ, εάν οποιοσδήποτε πολίτης προσφύγει στην Αρχή με την καταγγελία ότι οι Υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ του ζήτησαν θρήσκευμα (π.χ. για χορήγηση απαλλαγής)η Αρχή μπορεί να επιδικάσει πρόστιμο εναντίον των υπηρεσιών ή των υπεύθυνων σε αυτές που δεν συμμορφώνονται με την απόφασή της.

Ανώνυμος είπε...

Πολλή βιασύνη η Υπουργός να εφαρμόσει την απόφαση της Αρχής.
Ούτε την απόφαση του ΣτΕ δεν περίμενε.

Όσο για μερικούς σχολιαστές, αφήστε καλύτερα τις νομικές αναλύσεις στους νομικούς (τι θα γίνει με τις απαλλαγές, τι είναι εκτελεστό κλπ). Μην βιάζεστε. Και μην μπαίνετε στο τριπάκι τους...

Πολιτικά η Ν.Δ. ακολουθεί πάλι ολισθηρό δρόμο επαναλαμβάνοντας τα λάθη Στυλιανίδη (2008). Ο ΣΥΡΙΖΑ γρήγορα θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, τι πρεσβεύει ο νομικός κόσμος της χώρας για την κατ αρχήν αναγκαιότητα της υπάρξεως των "ανεξάρτητων" αυτών αρχών και ακολούθως για την ιδιότυπη "καταδυνάστευση" των κυβερνήσεων αλλά και της κοινωνίας γενικότερα από αυτές;
Ποιος θα μας γλυτώσει από τη δεσποτεία αυτών των αρχών, των οποίων οι αποφάσεις απεργάζονται με την επίκληση διαφόρων προσχημάτων, την αποορθοδοξοποίηση και τον αφελληνισμό της πατρίδας μας και τη μετατροπή της σε ένα "πολυπολιτισμικό" συνονθύλευμα με τη συνακόλουθη απώλεια της ιδιοπροσωπείας μας;
Υ.Γ. "Άσχετο": η κα Κεραμέως υπερψήφισε το δυσώνυμο "σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων".
https://www.iefimerida.gr/news/242259/pos-psifise-i-nd-gia-symfono-symviosis-samaras-karamanlis-meimarakis-apoysiazan-lista
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Τα πρώτα δείγματα γραφής της κας Κεραμέως ως υπουργού Παιδείας κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι.
Η εκκίνηση της πορείας της στην ηγεσία του αμαρτωλού Υπουργείου σημαδεύτηκε από δύο κορυφαία ατοπήματα: τη διατήρηση των ελεεινών και τρισαθλίων "Νέων Θρησκευτικών" των Φίλη, Γαβρόγλου και Γιαγκάζογλου και την απάλειψη του θρησκεύματος και της Ιθαγένειας από τα απολυτήρια και το myschool.
Eνώ αρχικά έκανε λόγο για τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης και έδωσε την εντύπωση ότι θα κινηθή με γνώμονα τα όσα αυτές διαλαμβάνουν, στην πράξη έγινε το αντίθετο.
Αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι "ανεξάρτητες" αρχές είναι πανίσχυρες και η κεντρική κυβέρνηση εξαρτημένη από αυτές.
Κάποιοι πιθανώς θα αντιτείνουν ότι προέβη στην κατάργηση ή μάλλον την "ορθή χρήση" του διαβόητου "πανεπιστημιακού ασύλου". Χωρίς να αμφισβητούμε την αδιαμφισβήτητα ορθή αυτή πολιτική της πράξη, δεν μπορούμε να προβούμε στο συμψηφισμό της με τις δύο προαναφερθείσες ολέθριες επιλογές της, αντιπαραβάλλοντας και συγκρίνοντας μεγέθη ασύγκριτα. Η υπόθεση της ελληνοχριστιανικής διαπαιδαγωγήσεως των ελληνοπαίδων καθώς και της διατηρήσεως της εθνικοθρησκευτικής μας ιδιοπροσωπείας υπέρκειται ουσιωδώς αυτής του ασύλου. Πρόκειται για ζήτημα απείρως σπουδαιότερο ποιοτικά και αξιολογικά και σημαντικότερο.
Υ.Γ. Καλούνται οι Ελλαδίτες μητροπολίτες, έστω και τώρα, να αφήσουν τα δεσποτικά φεστιβάλ, την επικοινωνία με τους σχισματικούς ψευδεπισκόπους της Ουκρανίας, τις "εθιμοτυπικές" επισκέψεις των lions σε αυτούς, τα πάρκα "ανακύκλωσης" και άλλες τέτοιες "ποιμαντικές" δραστηριότητες και να υψώσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη φωνή τους, στηλιτεύοντας τα ολέθρια ολισθήματα και πνευματικά εγκλήματα της κατ επίφασιν "συντηρητικής" κυβερνήσεως.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Υπουργός Παιδείας είναι μεν η Κ. Κεραμέως, αλλά "υπουργός" θρησκευμάτων και εκκλησιαστικών θεμάτων είναι φανερό ότι είναι ο κ. Καλαντζής, ο οποίος με τις συμβουλές (αποφάσεις) και οδηγίες που δίνει στην Υπουργό για τα Θρησκευτικά και τα θέματα που σχετίζονται με αυτά, θα οδηγήσει τη ΝΔ σε μια αποτυχία που και η ίδια δεν φαντάζεται. Και τότε και ο κ. Καλαντζής και οι συγκεκριμένοι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, που κατάφεραν να τον κρατήσουν στο Υπουργείο για να διαφεντεύει τα ευαίσθητα θέματα των Ελλήνων, που αφορούν στα θρησκευτικά και στα εκκλησιαστικά, θα τρίβουν τα χέρια τους, γιατί θα καταφέρουν α) τη φθορά της ΝΔ και β) την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ!!! Πολύ ωραία πολιτική από τη ΝΔ. ΄Πολύ σύντομα έβγαλε τη μάσκα και έδειξε, απροκάλυπτα, το πραγματικό της πρόσωπο Εκτελεί τον ελληνικό λαό στα πιο ευαίσθητα σημεία του, Ασκεί διά της κ. Κεραμέως, μια πολιτική εντελώς αντίθετη από την υποσχόμενη μέχρι τον Ιούλιο και την αναμενόμενη από τους ψηφοφόρους της. Αυτά που ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείραξε και δεν ξεθεμελίωσε αυτά τα επιχειρεί τώρα η ΝΔ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξαναγράφω: ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η N.Δ. είναι Κόμματα Συστημικά - Μνημονιακά και προπάντων Εθνο-μηδενιστικά και Αθεϊστικά. Τελεία.

Ανώνυμος είπε...

Αν Υπεύθυνος για την κατάντια του μαθήματος των Θρησκευτικών και των επιλογών του Υπουργείου στον τομέα αυτόν είναι, σύμφωνα με τους παραπάνω σχολιαστές, ο κ. Καλαντζής ο οποίος εκτελεί χρέη "Σκιώδους Υπουργού" των Θρησκευτικών και εκκλησιαστικών θεμάτων, τότε ηθικός αυτουργός αν όχι και συναυτουργός είναι εκείνος που με τις παρεμβάσεις του(έχει γραφεί και δεν έχει διαψευσθεί), τον διατηρεί σε αυτή την θέση σε όλες τις κυβερνήσεις που έχουν περάσει, δηλαδή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τις ιδεοληψίες του αλλά ακόμη και όσοι από ανέκαθεν συμβουλεύουν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το μάθημα των Θρησκευτικών και αποτελούν την γνωστή - άγνωστη ομάδα των "προοδευτικών" Θεολόγων συντρόφων του!
Σε αγαστή συνεργασία από ότι φαίνεται, Αρχιεπίσκοπος, Καλαντζής,"προοδευτικοί Θεολόγοι"! Βέβαια με τις παρεμβάσεις που κάνουν και οι διάφορες αθεϊστικές ομάδες και τα παρακλάδια τους είναι σαν να συνεπικουρούν στο έργο της "Ιεράς Συμμαχίας"! Όμως, “άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει”.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΕΘ παρακολουθεί και αντιλαμβάνεται αυτές τις εξελίξεις; Μόλις προχθές μας ενημέρωνε ότι "σύντομα, με τα νέα πολιτικά δεδομένα, το μάθημά μας θα αποκατασταθεί ξανά στα ελληνικά σχολεία στις πριν το (2016) προδιαγραφές του". Με ποια δεδομένα υπονοήθηκαν τέτοιες ελπίδες;

Ανώνυμος είπε...

O κ. Καλαντζής μπορεί ίσως να κάνει τη δουλειά του. ΟΜΩΣ η πρώτη και τελευταία ευθύνη είναι της Κεραμέως. Αυτή είναι η Υπουργός! Αυτή επέλεξε να τον διατηρήσει στη θέση του. Αυτή υπογράφει τις αποφάσεις. Αυτή βγάζει Δελτία Τύπου και σε λίγο νέα ΦΕΚ για να μην υπάρχει θρήσκευμα και ιθαγένεια παντού. Μην προσπαθείτε να την εμφανίσετε ως θύμα. Είναι ο κύριος θύτης. Και είναι στέλεχος της κυβέρνησης. Ναι, αυτής της κυβέρνησης, της Ν.Δ.!

Ανώνυμος είπε...

Μετά την απόφαση της για το θρήσκευμα η Κεραμέως παίρνει τα εύσημα από το documento που γράφει:
Μετά από την πρόσφατη απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να συμμορφωθεί και να βάλει τέλος στα αναχρονιστικά «πιστοποιητικά» θρησκευτικών φρονημάτων στα σχολεία.

Εάν η κυβέρνηση λαμβάνει συγχαρητήρια από τον Βαξεβάνη, ε, τότε ΕΥΓΕ λοιπόν, πιο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσαν να γίνουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή που συνδέει σε ένα κρυφό δίκτυο τον Αρχιεπίσκοπο, τους ψευτο-προοδευτικούς θεολόγους, την ένωση αθέων, τις πολιτικές δυνάμεις της "προόδου" αυτού του τόπου (ασχέτως πολιτικών κομμάτων). Όλοι αυτοί "καταλαβαίνουν" ο ένας τον άλλο. Μιλούν την ίδια γλώσσα. Υπηρετούν αργά αλλά σταθερά τους ίδιους σκοπούς. Οι ίδιοι αυτοί συναντώνται όλοι μαζί και αλλού πέραν των δημόσιων εμφανίσεων τους, και ο νοών νοείτω. Τι δεν καταλαβαίνουμε πια;

Ανώνυμος είπε...

Το νομικό πλαίσιο και η παιδαγωγική λειτουργία του μαθήματος είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Φυσικά, και τα δύο έχουν την αξία τους.
Παρόλα αυτά, τώρα και πολλά χρόνια, ορισμένοι βλέπουν ή τονίζουν αποκλειστικά το ένα από τα δύο και αγνοούν το άλλο, ή τα συγχέουν σκόπιμα. Είναι δυνατόν να κρατήσουμε τα παιδιά στην τάξη με νομικούς όρους και απειλές; Θυμηθείτε: ψευδής δήλωση θρησκεύματος τιμωρείται με ποινή φυλάκισης κλπ. έλεγαν οι περίφημες γνωματεύσεις της ΠΕΘ. Χορτάσαμε πια από την πολιτικολογία και από τις νομικές αναλύσεις, από νομικούς συμβούλους και μη. Όσοι επένδυσαν αποκλειστικά στη νομική ή στην κομματική προσέγγιση μετά τα πρόσφατα γεγονότα αισθάνονται, ήδη, το αδιέξοδο των θέσεών τους. Και έπεται και συνέχεια, δηλ. το ΣτΕ και το Ευρωπαϊκό (ΕΔΔΑ)!
Η εμπειρία λέει ότι κανένα νομικό καθεστώς δεν είναι σταθερό. Οι θεολόγοι είναι δάσκαλοι της τάξης. Χωρίς να αγνοούν το νομικό πλαίσιο, οφείλουν να δουν με σοβαρότητα με ποιους παιδαγωγικούς όρους θα πορευτεί και θα αναπτυχθεί το μάθημα. Αυτό θέλει συνεχή αγώνα.
Και επιτέλους: να σταματήσουν οι αφελείς προσπάθειες ορισμένων να «κομματικοποιήσουν» το ζήτημα. Αυτά δεν τα πιστεύει κανείς, που διαθέτει στοιχειώδη μνήμη και λογική. Όπως φάνηκε, ούτε η κ. Κεραμέως τα πιστεύει!

Ανώνυμος είπε...

Απαντώντας στον ανώνυμο 18/09/2019 12.25, από ότι γνωρίζουμε, ως μέλη της ΠΕΘ, η κ. Κεραμέως έλεγε, πριν και μετά τις εκλογές, ότι θα εφαρμοστούν οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα θρησκευτικά. Εκείνες έπρεπε, ήδη από το 2018, και πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα ως προς το περιεχόμενό τους. Σε αυτές τις δηλώσεις της Κ. Κεραμέως βασίστηκε η ΠΕΘ και είπε ότι με βάση τα νέα πολιτικά δεδομένο θα αποκατασταθεί το μάθημα στην πριν από το 2016 κατάσταση, διότι η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει αμέσως μετά τη δημοσίευσή της την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ και να αποκαταστήσει την νομική τάξη του μαθήματος στην κατάσταση που βρισκόταν πριν την παράνομη απόφαση που ακυρώθηκε και σε όλα τα σημεία που έχει επιδικάσει το ΣτΕ. Η ΠΕΘ δεν διοικεί το Υπουργείο. Ακούει τις εξαγγελίες των πολιτικών που διοικούν και σύμφωνα με αυτές είπε αυτό που είπε. Τι τα βάζετε με την ΠΕΘ τώρα; Μήπως αυτή ευθύνεται για την αυτοδιάψευση της Υπουργού, που ενώ είναι νέος άνθρωπος επαναλαμβάνει την παλαιά νοοτροπία των πολιτικών να λένε και να ξελένε; Η ΠΕΘ, θα κάνει και κάνει τα πάντα, με βάση το καταστατικό της και τη δική της ορθόδοξη χριστιανική στρατηγική για να αντιμετωπίσει, ανέλπιστα τώρα και τη ΝΔ, που από ό, τι φαίνεται επιδιώκει να μιμηθεί και να ικανοποιήσει την ουδετερόθρησκη πολιτική του κ. Φίλη και Γαβρόγλου και κάνει χειρότερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα δε, .... με τις ευλογίες ορισμένων εκκλησιαστικών παραγόντων και ο νοών νοήτω! Όποιος θέλει ας διαβάσει τις δηλώσει Φίλη υπέρ της Κεραμέως και τις δηλώσεις Μπαξεβάνει για να καταλάβει σε ποιον δρόμο πορεύεται η κ. Κεραμέως.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε και το σημερινό πρωτοσέλιδο για την κ. Κεραμέως στην εφημ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Τελικά σε κάθε κυβέρνηση μπαίνουν υπουργοί που εκτελούν τα θελήματα εκείνων που αποδομούν τη χώρα μέσω της Παιδείας. Άλλοι -κυρίως ξένοι-επιβάλουν τι θα γράφουν τα Προγράμματα και τα βιβλία της Ιστορίας και των θρησκευτικών μέχρι να αποδομηθεί το φρόνημα οι πεποιθήσεις η ταυτότητα και η συνείδηση των νεοελλήνων. Η κ. Κεραμέως αποδεικνύει και αυτή ότι το αφεντικό είναι το ίδιο και ότι οι Υπουργοί Παιδείας εκτελούν τις διαταγές του!!! Η Εκκλησία μας, πλην ορισμένων Ιεραρχών, δεν αντιδρά ορθοδόξως, αλλά εγκρίνει και επαυξάνει δουλοπρεπώς!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν η κ. Κεραμέως (όπως και τόσοι άλλοι πριν από αυτήν) ενημερωνόταν στρεβλά από τους αυτόκλητους σωτήρες του μαθήματος, ήταν λογικό να λέει άλλα αντ' άλλων, όπως έπραξαν και άλλοι. Μήπως θυμόμαστε ότι ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος, μετά το "επικίνδυνα και εγκληματικά" το οποίο είπε μετά από κατάλληλη ενημέρωση της ΠΕΘ, μόλις μετά από μερικές ημέρες άλλαξε γραμμή; Γιατί άραγε; Η κ. Κεραμέως μόλις είδε ότι το θέμα είναι πολυσύνθετο (λέγε "καυτή πατάτα") και ότι υπάρχουν προσφυγές σε Ανεξάρτητες Αρχές, ΣτΕ, Ευρωπαϊκό κλπ. ανέκρουσε πρύμναν! Τόσο απλά!
Τώρα μας φταίνε οι "ξένοι" που "επιβάλουν τα Προγράμματα"¨!
Δίδαγμα: Τα δύσκολα θέματα δυστυχώς δεν λύνονται με λαϊκισμούς και με συνθήματα!

Ανώνυμος είπε...

Για έγκυρη ενημέρωση για τα Θρησκευτικά απευθυνθείτε αποκλειστικά στο δίδυμο Καλαντζή - Γιαγκάζογλου!

Ανώνυμος είπε...

ο Συριζα θα ήταν πολύ χειρότερος.
Ποιός αμφιβάλλει ότι θα έκανε τα ίδια και πολύ χειρότερα;;

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως! Ο ΣΥΡΙΖΑ 4 και πλέον χρόνια δεν κατάργησε αυτά που καταργεί μέσα σε τρεις μήνες η Κεραμέως!

Ανώνυμος είπε...

Δείτε το ρόλο που διαδραμάτισε ο Αριστείδης Στεργιάδης κατά την Μικρασιατική Καταστροφή για να αντιληφθείτε το ρόλο που διαδραματίζει ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Γεώργιος Καλαντζής για το ξεθεμελίωμα της Ορθόδοξης Χριστιανικής Παιδείας από τα σχολεία μας.-

Ανώνυμος είπε...

Καλά, τώρα ανακαλύψατε τον Καλαντζή; Τόσα χρόνια είναι στην ίδια θέση. Κάτι δεν δένει!

Ανώνυμος είπε...

Μην αυταπατάσαι ανώνυμε 9:01 μ.μ., η Εκκλησιομαχική Ακροαριστερά δεν συγκρίνεται με την ήπια Ν.Δ. (ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΥΣΕΒΗ).

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος 17 Σεπτεμβρίου 2019 - 3:22 μ.μ. ο οποίος λέει ότι: "Η απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι εκτελεστή, ό,τι και να έχουν πει άλλα δικαστήρια ό,τι και να κάνει το ίδιο το Υπουργείο. Ακόμη και αν δεν κάνει κάτι το ΥΠΑΙΘ, εάν οποιοσδήποτε πολίτης προσφύγει στην Αρχή με την καταγγελία ότι οι Υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ του ζήτησαν θρήσκευμα (π.χ. για χορήγηση απαλλαγής)η Αρχή μπορεί να επιδικάσει πρόστιμο εναντίον των υπηρεσιών ή των υπεύθυνων σε αυτές που δεν συμμορφώνονται με την απόφασή της"
οφείλει να αναφέρει ποια διάταξη και ποια νομοθεσία προβλέπει όσα αναφέρει διαφορετικά να μην πετάει βεγγαλικά για εντυπωσιασμό.

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για καθαρό πόλεμο εναντίον της Θρησκείας μας . Άλλο να έλεγε προαιρετικά να μην αναγράφεται κι άλλο
Να μας επιβάλλεται η μη αναγραφή του Θρησκεύματος. Πρώτα η νέα ταυτότητα , τώρα αυτό .

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)