8/5/09

Να αντιδράσουμε στην εισαγωγή της Σεξουαλικής Αγωγής στα δημοτικά σχολεία

Αδιόρθωτοι και αδίδακτοι από τα λάθη του παρελθόντος οι επιτελείς του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ετοιμάζουν νέα επίθεση κατά των αρχών και αξιών των παιδιών της Ελλάδας, αυτή τη φορά με την εισαγωγή της Σεξουαλικής Αγωγής στα δημοτικά σχολεία. Αν τελικά κάτι τέτοιο συμβεί, αυτό θα καταγραφεί ως το μεγαλύτερο λάθος του κ. Σπηλιωτόπουλου.
Όλοι οι Υπουργοί Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας θα έχουν πλέον αφήσει την ασεβή σφραγίδα τους στην εκπαιδευτική ιστορία του τόπου:
1.Η κ. Γιαννάκου με το βιβλίο Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού έχασε τη βουλευτική της έδρα.
2.Ο κ. Στυλιανίδης με τις εγκυκλίους για τις απαλλαγές από τα Θρησκευτικά ψάχνει τρόπους για να είναι υποψήφιος στην Αθήνα επειδή η επανεκλογή του στη Ροδόπη μοιάζει αδύνατη.
3.Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αν συνεχίσει να αδιαφορεί για τα Θρησκευτικά και προχωρήσει τα σχέδια για τη Σεξουαλική Αγωγή στα δημοτικά θα τιμωρηθεί εκλογικά από τον πιστό λαό και θα συντελέσει και εκείνος στην συνολική ήττα της ΝΔ. Εκτός κι αν προλάβει να αποδράσει στην ευρωβουλή για να μην κριθεί αυτός ως υπεύθυνος για τη Σεξουαλική Αγωγή.

Όλοι οφείλουμε να αντιδράσουμε στα άνομα σχέδια του ΥΠΕΠΘ για τη Σεξουαλική Αγωγή των παιδιών μας. Δεν πρέπει να φτάσουν τα βιβλία στα σχολεία. Η συγκυρία ευνοεί. Η δυσχερής εκλογικά θέση της ΝΔ δεν της επιτρέπει αποφάσεις που θα έχουν πολιτικό κόστος (απώλεια των ψήφων των πιστών). Όλοι μαζί, θεολόγοι, δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί κάθε ειδικότητας, γονείς, επίσκοποι, κληρικοί και καθένας που νοιάζεται για τα παιδιά μας πρέπει να αποτρέψουμε την εισαγωγή της Σεξουαλικής Αγωγής στα δημοτικά σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)