17/1/17

Μάθημα επιλογής τα Θρησκευτικά στη Γ΄ Λυκείου προτείνει το ΙΕΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΙΕΠ
«Ενδεικτικά ωρολόγια προγράμματα της πρότασης του Ι.Ε.Π. για το Λύκειο»
Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, αναφορικά με τα σημερινά δημοσιεύματα σχετικά με την πρόταση του Ι.Ε.Π. για το Λύκειο και ειδικότερα σε ό,τι αφορά στα ενδεικτικά ωρολόγια προγράμματα, διευκρινίζει ότι τα μαθήματα επιλογής της Γ’ τάξης που προτείνονται από το Ι.Ε.Π. δεν είναι αυτά που έχουν δημοσιευτεί αλλά είναι τα ακόλουθα:
Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Αρχαία, Ιστορία, Λατινικά, Φιλοσοφία, Πολιτικοί και Κοινωνικοί Θεσμοί, Πληροφορική, Πολιτική Οικονομία, Ξένες Γλώσσες, Ζητήματα Ηθικής και Θρησκειών, Σχέδιο, Μουσική, Ιστορία της Τέχνης, Μαθήματα ΕΠΑ.Λ. Δεν πρόκειται φυσικά για ένα οριστικοποιημένο ωρολόγιο πρόγραμμα αλλά για ένα ενδεικτικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο προτείνεται να οργανωθεί το πρόγραμμα του Λυκείου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι, χάθηκε το Λύκειο. Το μάθημα έγινε επιλογής σε Β και Γ τάξη και κορμού στην Α αλλά από ότι φαίνεται μονόωρο. Έχουν να χαθούν οργανικές...σε 25 σχολεία θα πηγαίνουμε για να συμπληρώσουμε πλήρες ωράριο. Γιατί μη μου πει κανείς ότι τα παιδιά θα επιλέγουν Θρησκευτικά...
Για μία ακόμη φορά μας έπιασαν στον ύπνο...Καληνύχτα λοιπόν!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ είπε...

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)