29/5/21

Ανθρώπινα κατασκευάσματα κορονοϊός και εμβόλια


Για «τεχνητό ιό» έκανε λόγο σε κείμενο του ο Μητροπολίτης Ναΐρόμπης κ. Μακάριος, κείμενο που πρωτοδημοσιεύτηκε στα τέλη Απριλίου του 2021.

Επειδή στο ίδιο κείμενο μετέφερε την άποψη ότι «Αργά ή γρήγορα αυτοί που εμβολιάσθηκαν έχουν μεγάλη πιθανότητα να παρουσιάσουν σοβαρές παρενέργειες ή ακόμα και τον θάνατο» θεμελιώνοντας την πάνω σε ήδη υπάρχουσα αρθρογραφία, κάποιοι αντιμετώπισαν ολόκληρο το κείμενο με θυμηδία, άλλοι το απέρριψαν ολοσχερώς και κάποιοι περίμεναν να δούνε αν έχει δίκιο ο Δεσπότης της Αφρικής ή οι «μεγάλοι» επιστήμονες που κατακλύζουν τα ελληνικά ΜΜΕ.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι όμως καταιγιστικές. Μέχρι και τα συστημικά ΜΜΕ, τα καλοπληρωμένα από την ελληνική κυβέρνηση, μεταδίδουν καθημερινά ειδήσεις για περιστατικά νοσηλευόμενων ή και νεκρών μετά τον εμβολιασμό τους.  Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δίνει εντολή διερεύνησης της προέλευσης του ιού στη CIA, ο Άντονι Φάουτσι, σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα υγείας, ομολογεί ότι οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν το κινεζικό Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν για πειράματα και μόλις σήμερα η βρετανική Daily Mail δημοσιεύει επιστημονική έκθεση σύμφωνα με την οποία ο κοροναϊός φαίνεται να προήλθε από Κινέζους επιστήμονες σε εργαστήριο στην Ουχάν, που έκαναν πειράματα σε έναν ιό που εντόπισαν σε νυχτερίδες, αυξάνοντας την μεταδοτικότητά του. Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι ο ιός είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα. Και τα εμβόλια για την αντιμετώπισή του είναι επίσης ανθρώπινο κατασκεύασμα.

Εάν στην πρώτη του διαπίστωση περί "τεχνητού ιού" ο Μητροπολίτης Ναΐρόμπης Μακάριος αποδείχτηκε ότι είχε απόλυτο δίκιο, μήπως θα πρέπει να αναλογιστούμε τί θα συμβεί στην περίπτωση που επαληθευτούν οι διαπιστώσεις του για τις συνέπειες του γενικού εμβολιασμού; Κι όλα αυτά από έναν άνθρωπο που ζει σε περιβάλλον γεμάτο ασθένειες, καθημερινούς θανάτους μεγάλων σε ηλικία αλλά και νέων ανθρώπων και παιδιών, που παλεύουν στην Αφρική κάτω από τα αδιάφορα βλέμματα των «πολιτισμένων» λαών του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)